Våler-mann leder NM i flaks

Itaque Mollitia

Martin Werner Olsen fra Våler er bare en søndag unna seierssjekk og Tallinn-tur i ukeskonkurranse 3 av NM i flaks. Har du mer flaks enn 38-åringen?

I uke 3 er det Gorilla Kingdom som skal kåre sin ukesvinner. Her skal deltakerne oppnå høyest mulig enkeltgevinst på sine 10 daglige gratisspinn. Silje Kristin Johnsen satt i tet etter fire dager med 227 kroner innspilt på sine 10 gratisspinn. Det flaksestøtet toppet Martin Werner Olsen fredag med 288.50 kroner, som er summen du må straffe i løpet av søndagen. Om du skal cashe inn ukespremien på 5 000 kroner og billett til NM-finalen i Tallinn.

Har du det i deg - eller føler du deg heldig i dag?

Populære NM i flaks arrangeres som vanlig av spillselskapet Coolbet, og går også denne gang over 5 uker. Konseptet er like lett som det er vanskelig. For absolutt alle kan som kjent ha flaks.

Ved påmelding mottar man 10 gratisspinn, og man får ytterligere 10 daglige spinns gjennom uken ved et minimums-innskudd på 100 kroner. Disse spiller man på ukens casinospill, og gevinsten på de 10 spinnene blir den gjeldende poengsummen i ukeskonkurransen. Det vil si at man har nye sjanser til å ta førsteplassen hver dag gjennom konkurranseuken på totalt 70 gratisspinn.

Til slutt mottar ukesvinneren 5 000 kroner og en plass i NM i flaks-finalen. Denne spilles live i Tallinn, der reise og opphold er betalt av arrangøren. Vinneren kammer hjem premiesjekken på 250 000 kroner smamt en eksklusiv NM-tittel.

Les mer: Dette er foreløpig sammenlagtliste etter dag 5 av ukeskonkurranse 3 av NM i flaks

Dette er spillene

Under sesong 4 av NM i flaks heter spilleautomatene Starburst i konkurranseuke 1, som så Thomas Hammerhaug kamme hjem premiesjekk på 5 000 kroner og billett til NM-finalen i Tallinn.

I uke 2 satte Arild Torgersen inn sitt spinnville seiersstøt på Twin Spin Megaways helt på oppløpssiden sent søndag kveld.

Deretter skal deltakerne forsøke å vinne mest mulig på sine 10 daglige gratisspinn på følgende populære slots: Gorilla Kingdom, Serengeti Kings og Divine Fortune Megaways.

Så langt har 1 502 deltakere testet flaksen i konseptet, der de fem ukesvinnerne kvalifiserer seg til NM-finalen i Tallinn. I tillegg til å motta ukespremien på 5 000 kroner til sin spillekonto hos Coolbet.

Den første vinneren av NM i flaks ble Anders Fenne Ellefsen. Studenten vant finalen i Tallinn og en premiesjekk som senere ble investert i kjøp av leilighet

Trond Wullf er også tidligere vinner av den massive premiesjekken og den eksklusive tittelen Norges heldigste

Er det din tur i sesong 4?

Andre nyheter

Se alle nyheter