Trønder tett på NM i flaks-toppen

Itaque Mollitia

Jakten på å ta Ove Stenberg ut av lederposisjon i NM i flaks var vill og intens onsdag. En trønder kom meget nær, men du har fortsatt sjansen til å sikre deg ukesseier og finaleplass i Tallinn.

En Trondheims-mann i 30-åra endte opp med 104 på sine 10 gratis-spinn. Det sto til slutt til fjerdeplass i sammendraget på leaderboard, der Ove Stenberg inntok førsteplassen på dag 2 av NM i flaks sin første uke. 138 er poengsummen å straffe for de som vil ta ned poker-profilen fra nye Viken fylke.

I uke 1 av NM i flaks sine totalt 5 uker er det Starburst som gjelder. Alle som deltar får 10 gratisspinn ved registrering til konkurransen. Disse 10 utgjør en samlet poengsum på Starburst, som teller i sammendraget på leaderboard.

Om man ikke er fornøyd med plasseringen, kan man hver av de neste dagene i konkurranseuken utløse 10 nye gratisspinn ved et minimums-innskudd på 100 kroner. Dermed har man sjansen til å forbedre sin egen poengsum fra tidligere, men det er viktig å merke seg at hver poengsum teller for seg. Det er altså ikke sammenlagt uken gjennom. 10 gratisspinn er også maksimalt for hver dag, og innskuddet på 100 kroner står man fritt til å disponere på det man selv vil i Coolbets casino.

Se video fra første NM i flaks-finale i Tallinn

Tidlig mandag 24. februar vil den første ukesvinneren av NM i flaks offentliggjøres. Det er personen med høyest poengsum, som vil være den første finalisten til NM i flaks-finalen i Tallinn 5.-7. mai. Ukesvinneren mottar også en premie på 5 000 kroner.

I Tallinn kjemper totalt fem ukesvinnere om samme NM-tittel som Anders Fenne Ellefsen og Trond Wullf sikret seg under sesong 1 og 2 av NM i flaks. I tillegg til en saftig premiesjekk på 250 000 kroner.

Dette er NM i flaks

880 nordmenn har i løpet av de tre første dagene meldt seg på til årets NM i flaks.

Jakten på den lukrative førsteplassen fortsetter ut i dag 4, der det fortsatt er alle muligheter til å kaste seg med i kampen om både ukespremie og finaleplass i Tallinn.

Om dine 10 gratisspinn ikke gav det ønska resultatet, kan du gjøre som leder av leaderboard Ove Stenberg og 137 andre nordmenn har gjort på dag 2 og 3 av den første NM i flaks-uken. Gjøre et minimumsinnskudd på 100 kroner for å utløse de 10 daglige gratisspinnene til NM i flaks.

Totalt kan du da teste 7x10 gratisspinn uken gjennom på den aktuelle spilleautomaten, som til slutt skal generere en ukesvinner i gratis-konkurransen NM i flaks.

De neste fire ukene har fire Jack and the beanstalk, Gonzos Quest, Strolling Stacks: Cubic fruits og Finn and the Swirly spin som ukes-konkurranser.

Les mer: Alle kan ha flaks

Slik deltar du:

Ledertavlen oppdateres hver morgen, og ukes-vinnere kåres mandag morgen hver uke.

Fra mandag 17. februar det NM i flaks -sesong 3 åpen for deltakelse.

Du er med i kampen om tittel, ukespremie og den store sjekken på en kvart million ved å:

  • Meld deg på denne ukens konkurranse.
  • Du har mottatt 10 gratisspinns! Vinn så mye du kan.
  • Følg med på resultatlisten. Personen med mest flaks vinner en plass til finalen i Tallinn.

Om du ikke er Coolbet-kunde fra før åpner du enkelt spillekonto hos Norges beste bookmaker. Da får du i tillegg 10 gratisspinn til nettopp Starburst.

Helt uten omsetnings-krav. Dette betyr at du beholder alt du vinner. Gratisspinn fungerer både på PC og mobil.

Les mer: Flaks-feber i Norge

Andre nyheter

Se alle nyheter