Trønder leder NM i flaks

Itaque Mollitia

Sesong 4 av NM i flaks går inn i sin første helg på den populære spilleautomaten Starburst, som får sin vinner sent søndags kveld. En trønder har ledelsen mot ukespremien på 5 000 kroner og en finaleplass i Tallinn. Der premiesjekken på en kvart million og NM-tittel venter vinneren.

Populære NM i flaks arrangeres som vanlig av spillselskapet Coolbet, og går også denne gang over 5 uker. Konseptet er like lett som det er vanskelig. For absolutt alle kan som kjent ha flaks.

Ved påmelding mottar man 10 gratisspinn, og man får ytterligere 10 daglige spinns gjennom uken ved et minimums-innskudd på 100 kroner. Disse spiller man på ukens casinospill, og gevinsten på de 10 spinnene blir den gjeldende poengsummen i ukeskonkurransen. Det vil si at man har nye sjanser til å ta førsteplassen hver dag gjennom konkurranseuken på totalt 70 gratisspinn.

Til slutt mottar ukesvinneren 5 000 kroner og en plass i NM i flaks-finalen. Denne spilles live i Tallinn, der reise og opphold er betalt av arrangøren. Vinneren kammer hjem premiesjekken på 250 000 kroner smamt en eksklusiv NM-tittel.

I uke 1 er det slotts-klassikeren Starburst som gjelder. Her skal deltakerne oppnå høyest mulig enkeltgevinst på sine 10 daglige gratisspinn. Thomas Strand fra Heimdal leder i det den første konkurranseuken går inn i helgen. Trønderen spilte inn 116.5 kroner på sine 10 gratisspinn, og det står til ledelse etter fem konkurransedager. Om det står til ukesseier er opp til resten av deltakerne å bestemme.

Allerede etter 4 dager hadde 1033 deltakere kastet seg med i konkurransen. Dermed er fjorårets NM i flaks-rekord på 2 500 deltakere totalt under sesong 3 innenfor rekkevidde.

-Vi har selvsagt fått mange nye lojale kunder siden februar i fjor, og denne rekorden skal slås i år, sier talsmann Thomas Måleng i Coolbet.

Les mer: Dette er foreløpig sammenlagtliste etter dag 1 av ukeskonkurranse 1 av NM i flaks

Dette er spillene

Under sesong 4 av NM i flaks heter spilleautomatene Starburst i konkurranseuke 1. Deretter skal deltakerne forsøke å vinne mest mulig på sine 10 daglige gratisspinn på følgende populære slots: Twin Spin Megaways, Gorilla Kingdom, Serengeti Kings og Divine Fortune Megaways.

De fem ukesvinnerne kvalifiserer seg til NM-finalen i Tallinn i tillegg til å motta ukespremien på 5 000 kroner til sin spillekonto hos Coolbet.

Den første vinneren av NM i flaks ble Anders Fenne Ellefsen. Studenten vant finalen i Tallinn og en premiesjekk som senere ble investert i kjøp av leilighet

Trond Wullf er også tidligere vinner av den massive premiesjekken og den eksklusive tittelen Norges heldigste

Er det din tur i sesong 4?

Andre nyheter

Se alle nyheter