Trond Wulff er Norgesmester i flaks

Itaque Mollitia


Trond Wulff sikret seg sjekken på 250 000 kroner som vinneren av NM i flaks i fjor. Norges heldigste mann prøver lykken igjen i sesong 3.

Fem dager før sin egen 57-årsdag, serverte Trond Wulff seg selv en fantastisk bursdagsgave. 250 000 kroner og en Norgesmester-tittel.

Nå går Enebakk-mannen for reprise. Litt under et år etter bragden i Tallinn.

-Det er klart jeg må vel prøve å ta et lodd denne gangen også. Siden finalen i Tallinn har bare blitt noen smågevinster på meg, så jeg satser på at flaksen er på vei tilbake når det teller som mest, forteller regjerende norgesmester i flaks, Trond Wullf.

Meld deg til NM i flaks her

I Tallinn var det en fattet Norgesmester som sist mottok seierssjekken på en kvart million. NM i flaks er et konsept alle kan delta i, der alle har like stor vinnersjanse. På forhånd. Alt handler om flaks.

-Konseptet syns jeg er kjempebra, med en veldig fin gjeng fra Coolbet som tok seg godt av oss finaledeltakere i Tallinn. Jeg var kald og rolig i NM-finalen, og tok det som det kom der og da. Da kula stoppet i 36, var det uvirkelig følelse, sier NM i flaks-vinner Trond Wullf.

-Stol på magefølelsen. Alle kan ha flaks

Trond Wulff regjerende Norgesmester i flaks

Fjorårets Norgesmester i flaks kommer fra Ytre Enebakk. Trond Wulff hadde god glid gjennom de fem første øvelsene på finaledagen. Inn i den siste og avgjørende øvelsen kom Østfoldingen med nest mest chips.

Wulff hadde en gameplan. Den betalte seg.

– Jeg har 27 som lykketall, men liker å plassere innsatsene i samme område på roulett-hjulet. Nå ble noen av tallene mine tatt ut av de andre finalistene, men jeg fikk plassert en chips på 36. Slik sett var jeg veldig optimist når jeg så hvor kula spratt. Det var to nummer i det området jeg ikke hadde. En deilig følelse å se kula ende opp i 36, som nå er et reserve-lykketall for meg, forteller Norgesmester i flaks, Trond Wulff.

27 er Wulff sin bursdag. Årets fødselsdagsgave klarer neppe samboeren å toppe. Hun var Wulff sitt reisefølge til finalen i Tallinn, der arrangøren Coolbet sto for gjennomføringen av de seks finaleøvelsene fredag.

– Det var en veldig bra fødselsdagsgave. Uansett hvordan finalen hadde gått, har vi hatt en kjempefin tur. Coolbet er fantastisk som arrangør av slike mesterskap. Det har vært en fantastisk kjekk dag, og kvelden skal bli veldig fin den også, sa den nyslåtte Norgesmesteren i flaks i mars 2019, Trond Wulff.

Trond Wullf var best i 2 av de fem første øvelsene, men ledet ikke inn i sjette og siste øvelse. Det gjorde Arild Torgersen. Ørsta-mannen kom poengløs fra dypet og hogg til i øvelse 3 og 4. Der det kun var poeng til vinneren. På høyeste kort og beste pokerhånd-øvelsene.

Wulff kunne feire triumf i slots-spillet Jack and the beanstalk og kortspillet black jack.

Dermed kom Arild Torgersen til roulette-duken med 12 chips. Trond Wulff hadde 7, Christina Børding, Robert Jensen og Heidi Kristine Lie 5, mens Even Hornnes hadde samla sammen 3 chips inn mot finaledagens klimaks.

I øvelse 6 skulle alt avgjøres. Alle deltakerne skulle plassere sine chips på roulette-dukens 37 nummer.

I sesong 1 var det Anders Fenne Ellefsen som ble Norgesmester i flaks. Han hadde minst chips inn i finalen. Med andre ord var ingen sjanseløse i tittelkampen. Alt handler om flaks. Noe alle kan ha.

Andre nyheter

Se alle nyheter