Tre dager til NM i slots starter

Itaque Mollitia

Kristin Flataker (49) er klar for en ny sesong av NM i slots. Uten sin argeste konkurrent Svein Olav Eidseter, som hun har inngått et veddemål med. Det kan koste Coolbets pokermanager håret.

 

Flataker ble Norgesmester i Tome of Madness under sesong 1 av NM i slots, men kvalet før det til finalen gjennom spilleautomaten Narcos. Man kan vinne flere øvelser under online-mesterskapet, men kun kvalifisere en gang til finalen. Det førte til at noen av finaledeltakerne kom til finalen som toer eller treer i sin «automat-gren»

-Jeg gleder meg masse til ny sesong. NM i Slots var kjempegøy og konkurranseinstinktet slo hardt inn. Kasino-konkuranser er gøy, og jeg spiller dem ofte. Jeg ble Norgesmester i Tome of Madness. Etter NM har mannen min Sturla, lagt sin elsk på den automaten. Han stiller også i årets NM med mål om å ta fra meg tittelen. Den maskinen må være med i år, sier Kristin Flataker.

Hun er både glad og mindre glad for at sin gode venn Svein Olav Eidseter har skiftet side. Fra konkurrent i Coolbets mange artige konsept, til å være spillselskapets pokermanager.

-Vi savner livepoker om dagene. Det blir mange turneringer online. Da er vi heldige som har Mr. service himself, Svein Olav Eidseter. Har har allerede satt opp flere venneturneringer for oss, og flere blir det. Det er gøy å spille mot kjente når vi ikke kan møtes live. Etter at Svenno begynne i Coolbet, har det blitt lite interne konkurranser med han. Det savner jeg, sier Kristin Flataker.

Det har vært noen veddemål internt de to mellom om både bravader i Kommunepoker, NM i slots og annet. Det siste bettet står fortsatt åpent vistnok. Det roper på en vinner, og trolig holder det med å møte opp i døra for å bli klappet inn til medaljeseremoni. 

-Heldigvis står ennå det siste bettet vi satte oss i mellom. Den som gjorde det best i denne sesongen av NM i Slots skulle få klippe den andre. Det bettet vinner jeg bare med å stille til start. Dette blir gøy, avslutter Kristin Flataker.

Andre nyheter

Se alle nyheter