Svenøy er Norgesmester i Planet of the Apes

Itaque Mollitia

Svenøy er Norgesmester i Planet of the Apes

Roy Arild Svenøy kan titulere seg som Norgesmester i Planet of the Apes, og er klar for NM i slots- finalen som finalist nummer 9 av 10.

Dermed er Norgesmester nummer 9 kåret i Coolbets nyskapning NM i slots. Mesterskapet som er åpent for alle med tilgang til Coolbet sitt nettcasino.

Roy Arild Svenøy kan se fram mot NM i slots-finalen 8. august.

Ved siden av Norgesmester-tittelen følger ukespremie på 5 000 kroner samt billett til selve finalen i NM i slots. Der møtes alle 10 ukesvinnere med hver sin NM-tittel i hver sin slots. Med massive 50 000 kroner til vinneren.

På slotten Planet of the Apes var det Svenøy sin tur til å kamme hjem tittelen, finaleplassen og loddet som kan gi jackpot på 50 000 kroner.

-Det føles veldig bra med en NM- tittel i Planet of the Apes Jeg har spilt den en håndfull ganger før. Apene har vel vært den gjerrigste slotten til nå. Når jeg klarer å vinne den stiller jeg som selvutnevnt favoritt i finalen, sier Norgesmester i Planet of the Apes, Roy Arild Svenøy.

Les mer: Norges beste planet of the Apes-spiller skal kåres

Norgesmester i Planet of the Apes

Roy Arild Svenøy kan se fram mot NM i slots-finalen 8. august. Der Nordmøringen møter blant annet annet Kristin Flataker og Svein Olav Eidseter.

Svenøy så duoen hadde forsynt seg grovt av premiefatet i NM i Slots de fem første ukene, og tenkte at da måtte det virkelig ikke være vanskelig å hevde seg i konkurransen. Nå er han Norgesmester i Planet of the Apes.

– NM i slots er et gøy konsept, og som en ekte gambler skulle ikke det være uprøvd heller. Jeg kom inn i uke 6 når jeg så at Svein Olav og Kristin hadde gjort det så bra. Det første som slo meg var at dette måtte være enkelt siden de 2 hadde klart å vinne, sier Norgesmester i Planet of the Apes, Roy Arild Svinøy.

Den første uken var det Robert Jensen som vant NM i Staburst.

I uke 2 holdt tunge 1147 poeng til NM-tittel i Jack and the beanstalk. Niklas Klein så seg aldri tilbake etter den tidlige ledelsen.

I uke 3 spurtet André Larssen sent men meget godt på slotten Gonzo`s Quest til noe som ble NM-tittel for den politiske rådgiveren.

Deretter var det Kjell Lindqvist sin tur til å ta over showet. Svensk-nordmannen ble Norgesmester i Book of Dead før svorsken like godt fulgte opp i NM-øvelse 5 med Bonanza.

Kristin Flataker kvalet inn som den sjette finalisten på slotten Narcos etter at Svein Olav Eidseter stakk av med NM-tittelen. Han kvalifiserte seg dog for finalen gjennom andreplassen i Bonanza uken før.

Lasse Aastad Kjøs ble den syvende finalisten til NM i slots gjennom å vinne Norgesmesterskapet på slotten Reactoonz.

Camilla Rørholt ble klar for NM i slots-finalen som treer i Tome of Madness-øvelsen. Det rakk for Telemarkingen, siden både Kristin Flataker og Kjell Lindqvist var kvalifisert for finalen.

Skal kåre Norges beste slots-spiller

Mandag 29. juli rulles siste NM-øvelse ut av startblokkene. Med oppfølgeren til klassiker-sloten Dead or Alive som arena for NM-tittel nummer 10, premiesjekk på 5 000 kroner og billett til NM i slots-finalen i august.

Den spilles online 8. august.

-Jeg har allerede prøvd meg på Dead or Alive 2 uten noe hell der, men skal selvfølgelig prøve videre. 50 000 i finalen er eneste målet. Jeg vet ikke hvilken slot som skal brukes der, men jeg satser på et gjensyn med Planet of the Apes, avslutter NM i slot-finalist nummer 9, Roy Arild Svenøy.

Det vil si at man kun kan vinne billett til NM i slots-finalen i en av de ti ukene. Om samme vinner tar to NM-titler, vil nummer 2 på listen få billetten til finalen. Dog beholder vinneren NM-tittel og ukespremie på 5 000 kroner.

Det er kun gevinsten fra 1 av 7 syv dagene i uken som vil telle på resultatlisten.

Man må minimum spille 25 runder hver dag for å få poeng.

Du vil få poeng basert på din totale gevinst på dine runder.

Din gevinst deles på gjennomsnittet av innsatsen du spilte med på rundene dine for å summere opp antall poeng totalt.

Alt handler om å maksimere gevinsten uansett hvilket innsatsnivå du spiller på.

Du spiller med ekte penger etter å ha registrert deg som deltaker i NM i slots. Gevinsten beholder du selvsagt i tillegg til ukespremien fra NM i slots.

For å bli Norges beste slots-spiller må du vinne den store finalen etter å ha kvalifisert deg gjennom å vinne en ukes-konkurranse.

Andre nyheter

Se alle nyheter