Superverdi på Book of Dead

Itaque Mollitia

Foreløpig har 196 nordmenn meldt seg på for å feire Coolbet-kunde nummer 50 000. De kan vente seg 255 gratisspinn hver om ikke flere melder seg på til Coolbets verdi-tunge gratisspins-party.

Du kan gjøre krav på din skjerv av 50 000 gratisspins ved å gjøre et innskudd på 250 kroner til din Coolbet-konto innen 29.3. Bruk bonuskoden Feiring.

49 700 kunder har åpnet spillekonto hos Norges beste bookmaker torsdag ved lunsjtider. I en stille tid der mange nordmenn logger inn på Coolbet.com

for blant annet å ha mulighet til å spille populære vennepoker-turneringer mot kompisgjengen eller lag-kameratene, lyder prognosene på at Coolbet-konto nummer 50 000 åpnes lørdags kveld med dagens tempo.

For å feire 50 000 kunder har Coolbet lagt like mange gratisspins til spill på Book of Dead i potten til alle norske kunder som gjør et innskudd på 250 kroner mellom 25.3 og 29.3.

Inn mot fredag 27. mars hadde totalt 196 nordmenn tatt bonuskoden med sitt innskudd, og da er det foreløpig 255 gratisspins på hver av dem.

Spørsmålet er bare hvor mange flere som vil være med på denne elleville gratisspins-festen som når sitt klimaks når kunde nummer 50 000 bjelles inn hos Bookmakerne i Tallinn.

Nye Coolbet-kunder får selvsagt tilgang til en rekke rause bonuser og gode kampanjer, men kan også se fram mot 25 gratisspins uten omsetningskrav på populære Starburst. Det betyr at du beholder alle gevinster du vinner på disse gratisrundene på slots-klassikeren.

Andre nyheter

Se alle nyheter