Suhail Butt er ukesvinner 4 av NM i flaks

Itaque Mollitia

Suhail Butt tok ledelsen tidlig, så seg siden aldri tilbake, og er nå finalist nummer 4 som skal kjempe om 250 000 kroner i NM i flaks i Tallinn. Du kan bli den neste denne uka.

Bærum-mannen registrerte seg for deltakelse i uke 4 av NM i flaks, og mottok dermed 10 gratisspinn på spille-automaten Strolling Staxx. 52-åringen spant avgårde med 0 i innsats og cashet ut 148 kroner. Det var 4 kroner mer enn en 46-åring fra Rogaland, og ytterligere 9 kroner mer enn en 20-åring fra Trøndelag. Den tidlige ledelsen sto dermed helt inn for Butt, og som i dag mottar sin ukespremie på 5 000 kroner.

I tillegg til betalt reise og opphold i Tallinn i november, der finalen av NM i flaks spilles. Med 250 000 kroner i seierssjekk til vinneren. Der ligger også en NM-tittel i potten.

Butt gjorde dermed som ukesvinner 2 og 3 av årets sesong NM i flaks. Nemlig vinne ukespremien på 5 000 kroner og finaleplass i Tallinn av NM i flaks uten å ha satset ei eneste krone. 10 gratisspinn får du nemlig ved registrering til NM i flaks.

Foreløpig har NM i flaks kåret fire ukesvinnere der i tillegg Ove Stenberg, Oscar Jacobsen og Øyvind Hølland er klar for finalen i Tallinn. Ytterligere en ukesvinner skal sendes til Tallinn på arrangøren Coolbets regning.

Med fem ukesvinnere i finalefeltet gir det en seiers-sjanse på 20 prosent.

Denne uken kan det være din tur. For alle kan ha flaks.

NM i flaks

Fortsatt står en siste finaleplass av NM i flaks åpen. Denne uken skal en ukesvinner i Finn and the Swirly Spin kåres. Du melder deg bare på til konkurransen på hjemmesiden til NM i flaks. Deretter mottar du 10 gratisspinn, som gir deg en samlet gevinst. Denne måles på scoreboard mot de andre deltakerne. Den som topper denne listen natt til mandag 23. mars, er finalist nummer 5 av årets NM i flaks.

Om man ikke er fornøyd med poengsummen de 10 første gratisspinnene ved påmelding gir totalt på ledertavlen, er det anledning til å utløse ytterligere 10 gratis-spinn hver av de øvrige ukedagene. Dette skjer ved et minimumsinnskudd på 100 kroner, der selve innskuddet kan brukes til hva som helst i Coolbets online casino.

Ukesvinner 1 Ove Stenberg traff seierssummen på dag 2, der Askim-mannen fikk de 10 utløsende gratis-spinnene etter et innskudd på 100 kroner.

Koden du benytter ved innskudd er 2FLAKSFW5.

Les mer: Trond Wullf er Norgesmester i flaks

Alt handler om å ha mest flaks, noe absolutt alle kan ha.

Nå rulles Finn and the Swirly Spin ut for å kåre en ny ukes-vinner i suksessen NM i flaks.

Uke 5 går frem til midnatt mandag 23 . mars. Da skal vinneren kåres i timene etterpå.

Frem til det har alle norske Coolbet-kunder daglig en unik sjanse til å vinne Tallinn-tur og sjanse til premie-sjekken på 250 000 kroner.

Les mer: Anders Fenne Ellefsen var Norges første NM i flaks-vinner

Andre nyheter

Se alle nyheter