Storeslem for Lasse Kjøs under NM i slots

Itaque Mollitia

Sesong 2 av populære NM i slots så Lasse Kjøs ta sin femte ukesseier etter en stor gevinst på Book of Dead. I tillegg hentet 33-åringen hjem over 50 000 kroner i premier og 5 NM-titler.

Lasse Kjøs radet dermed opp titler og seierssjekker i 5 av 10 forskjellige slots. Dead or Alive 2, Jack and the Beanstalk, Planet of the Apes, Tome of Madness og Book of Dead. Det gav solide 50 000 i omsetningsfrie premiepenger i tillegg til NM-titler.

Småbarnsfaren har hatt en eventyrlig flyt i årets NM i slots, der høydepunktet kom i 10. og siste runde av mesterskapet. Da dunket 33-åringen til med solide 69 000 poeng. Ingen andre var i nærheten av den solide premien. Dermed nye 10 000 kroner til Viken og Lørenskog.

-Jeg fikk inn en fin gevinst på lørdag, så veldig fornøyd med at den holdt helt inn. Det å vinne totalt 5 uker er langt over hva jeg hadde trodde var mulig. Alt i alt er jeg veldig fornøyd, sier Lasse Kjøs med fanget fullt i premiesjekket og tunge titler.

Lasse Kjøs vant også en tittel under sesong 1 av NM i slots. Da på den populære slotsen Reactoonz.

NM i Slots gikk over 10 konkurranseuker, der det var en ny populær spilleautomat hver uke.

De andre fem ukene endte slik:

Niklas Tangen Klein innledet NM i slots med en dobbel-seier under uke 1 og 2.

Joakim Bing Helland vant så uke 3.

Mats Marthinussen fulgte opp med ukesseier deretter med 10 000 kroner og NM-tittel.

Etter fire uker med totaldominans fra Lasse Kjøs var det så Fredrik Reiten som brøyt hegemoniet med sin tittel på Bonanza.

Andre nyheter

Se alle nyheter