Satset 0 - flakset seg til 2 805 kroner

Itaque Mollitia

Oscar Jacobsen åpnet Coolbet konto for å delta i NM i flaks. Kvarteret senere cashet han ut 2 805 med ukesledelsen og los på 250 000 kroner i vårvakre Tallinn.

19-åringen fra Asker er ny leder av uke 2 i NM i flaks. Det skjedde uten å gjøre et eneste innskudd. Jacobsen og resten av lag-kompisene i Frisk Asker gjorde et sosialt stunt med å se hvem som fikk mest igjen for sine 10 gratis-spinn på Jack and the Beanstalk tirsdag kveld.

Det gjorde sitt til at Jacobsen åpnet sitt livs første spillekonto hos et internasjonalt spillselskap. 19-åringen registrerte seg til NM i flaks, og spant så av gårde med sine 10 spinns. Det ble en ellevill reise, og 15 minutter senere hadde han cashet ut 2 805 kroner. Uten å gjøre så mye som et eneste innskudd hos Coolbet.

-Jeg har ikke spilt så mye automater tidligere, men satte meg ned for å teste 10 gratis-spinn. Plutselig rant det inn med flere gratisspinn og jeg fikk Super Mega - win to ganger. Det ble en syk opplevelse kan jeg fortelle. Jeg er usikker på om den summen står til ukesseier, for jeg har ikke så stor erfaring med denne type spill. Dette er jo bare flaks, så alt er mulig her, sier Oscar Jacobsen.

Uke 2 av NM i flaks er i gang på spilleautomaten Jack and the Beanstalk, der alle ved påmelding får 10 gratis-spinn. Summen man spiller inn på disse spinnene får man på spillekonto, og som samlet poengsum på scoreboard. Mandag 2. mars kåres ukes-vinneren som sendes til NM i flaks-finalen i Tallinn på Coolbets regning. I potten ligger seiers-sjekken på 250 000 kroner og en NM-tittel.

Det er fem ukes-vinnere som konkurrerer om en kvart million og NM-tittel. Der alt avgjøres på ren flaks også i den estiske hovedstad. Vinnersjansen til Jacobsen er altså 20 prosent - om 2 805 står til ukesseier. Da må 19-åringen også sjekke ut hvor Tallinn ligger på kartet, og trolig legge opp til ei noe alternativ russefeiring.

-Jeg har aldri vært i Tallinn, og måtte faktisk spørre hvor i Europe det ble. 250 000 kroner hadde vært helt sykt, spesielt siden jeg i tillegg er russ i år. Dette blir midt i russetida, så da blir det all in med en sånn seiers-sjekk i baklomma eventuelt, avslutter Oscar Jacobsen.

Les mer: Ove Stenberg første ukesvinner av NM i flaks

NM i flaks

Frisk Asker-spilleren blir en del av laget som skal prøve å revansje playoff-tapet om opprykk til 6. divisjon sist sesong. Kjell Inge Røkke er med å finansierer ny bane for breddeklubben, der en av de yngste i A-laget kan plusse på bank-kontoen med en kjapp kvart mill i Tallinn 5.-7. mai.

Om 2 805 står seg da. Svaret får du om du tester dine 10 gratisspinn på Jack and the Beanstalk.

NM i flaks er gratis å melde seg på. Da får du de 10 nevnte gratis-spinnene. Om du ikke er fornøyd med summen de gratis-spinnene gir deg, kan du daglig løse ut 10 nye ved å gjøre et minimums-innskudd på 100 kroner til din spillekonto ved å skrive inn koden 2FLAKSTW2. Dette er mulig de resterende seks dagene i konkurranse-perioden på en uke.

Innskuddet disponerer du fritt til underholdning og innsatser i Coolbets casino.

De tre siste spillene i NM i flaks er Gonzos Quest, Strolling Stacks: Cubic fruits og Finn and the Swirly spin.

Det gir nye konkurranse-uker der alle starter på 0 og med nye friske 10 gratis-spinn ved påmelding.

Blir du den tredje Norgesmesteren i flaks i rekkefølgen? Trond Wullf og Anders Fenne Ellefsen har flakset seg til en kvart million tidligere.

Det er kun snakk om flaks. Noe absolutt alle kan ha.

Andre nyheter

Se alle nyheter