Øyvind Hølland vant uke 3 av NM i flaks

Itaque Mollitia

Øyvind Hølland sin flaks sendte 43-åringen inn i kampen om 250 000 kroner i finalen av NM i flaks i Tallinn i mai. Blir du neste ukesvinner? Du er 10 gratisspinn unna å finne det ut.

Tysvær-mannen registrerte seg for deltakelse i uke 3 av NM i flaks, og mottok dermed 10 gratisspinn på spille-automaten Gonzo`s Quest. De sendte den odds-interesserte mannen inn i et ellevilt bonusspill som resulterte i ledelse og senere ukesseier med 829 kroner igjen for gratisspinnene.

Det var uten å ha satset ei krone, og mandag morgen mottok Øyvind Hølland ytterligere 5 000 kroner som ukespremie. I tillegg til betalt reise og opphold i Tallinn i mai, der finalen av NM i flaks spilles. Med 250 000 kroner i seierssjekk til vinneren. I tillegg til en NM-tittel.

Med fem ukesvinnere i finalefeltet gir det en seiers-sjanse på 20 prosent, for mannen som snart kaster loss til varmere breddegrader for å feire ukes-seieren av NM i flaks.

-Dette blir fantastisk herlig, og jeg gleder meg stort til finalen. Akkurat nå er jeg skikkelig i lykkerus. Det skal helt klart feires under ferieuka i Puerto Rico, forteller Øyvind Hølland.

43-åringen er også poker-interessert i tillegg til å levere odds-bonger sammen med en kamerat som god underholdning.

-Det er Coolbet Open samtidig med NM i flaks, så det hadde så klart vært kjekt å fått til litt pokerspilling i Tallinn også, forteller Hølland videre.

Han er inne i en god flyt-periode for tiden, og håper flaksen står seg i alle fall til etter NM i flaks-finalen.

-Jeg er dårlig på ritualer, så får bare stole på flaksen i Tallinn også. Det går i alle fall ok på odds-fronten for tiden. Søndagen var perfekt med 20 i odds på United, Juventus og Lille. Man kan trygt si det var en god søndag etterfulgt av en enorm mandag, sier Hølland.

NM i flaks

Fortsatt står to finaleplasser av NM i flaks åpne. Denne uken skal en ukesvinner i Strolling Stacks: Cubic fruits kåres. Du melder deg bare på til konkurransen på hjemmesiden til NM i flaks. Deretter mottar du 10 gratisspinn, som gir deg en samlet gevinst. Denne måles på scoreboard mot de andre deltakerne. Den som topper denne listen natt til mandag 16. mars, er finalist nummer 4 av årets NM i flaks.

Om man ikke er fornøyd med poengsummen de 10 første gratisspinnene ved påmelding gir totalt på ledertavlen, er det anledning til å utløse ytterligere 10 gratis-spinn hver av de øvrige ukedagene. Dette skjer ved et minimumsinnskudd på 100 kroner, der selve innskuddet kan brukes til hva som helst i Coolbets online casino.

Ukesvinner 1 Ove Stenberg traff seierssummen på dag 2, der Askim-mannen fikk de 10 utløsende gratis-spinnene etter et innskudd på 100 kroner.

Koden du benytter ved innskudd er 2FLAKSTW2.

Øyvind Hølland gjorde faktisk som Oscar Jacobsen i uke 2. Begge spilte kun sine 10 gratisspinn, og påmeldingen sendte dem begge til finalen av NM i flaks med ukespremie på 5 000 kroner. Uten å ha satset ei eneste krone i forkant.

Les mer: Trond Wullf er Norgesmester i flaks

Alt handler om å ha mest flaks, noe absolutt alle kan ha.

Nå ruller Strolling Stacks: Cubic fruits ut for å kåre en ny ukes-vinner i suksessen NM i flaks.

Uke 4 går frem til midnatt mandag 16 . mars. Da skal vinneren kåres i timene etterpå.

Frem til det har alle norske Coolbet-kunder daglig en unik sjanse til å vinne Tallinn-tur og sjanse til premie-sjekken på 250 000 kroner.

Den siste ukeskonkurransen i NM i flaks er Finn and the Swirly spin.

Les mer: Anders Fenne Ellefsen var Norges første NM i flaks-vinner

Andre nyheter

Se alle nyheter