Ove Stenberg første ukesvinner av NM i flaks

Itaque Mollitia

Ove Stenberg var Norges heldigste i uke 1 av NM i flaks. Det sendte pokerspilleren til finalen i Tallinn.

48-åringen fra Askim tok tidlig ledelsen i uke 1 med summen 138,30 på sine 10 gratisspinn på Starburst. Det sto fjellstøtt øverst på leaderboard, og dermed skal Ove Stenberg spille finalen i Tallinn 5.-7. mai, der NM i flaks har en sjekk på 250 000 kroner til vinneren.

Stenberg blir 1 av 5 ukesvinnere som alle mottar 5 000 kroner i premie, i tillegg til gratis reise og opphold i den estiske hovedstad. 1 av de 5 stikker av med seierssjekken på en kvart million kroner.

-Jeg er alltid reiseklar. Dette var rett og slett moro. Jeg fulgte med på ledertavla de siste dagene, og så noen klare å passere 100-grensa. Det ble mange dager på pinebenken dette, men alltid moro med premier en ikke venter å vinne. NM i flaks er jo nettopp det. Ren flaks, som egentlig alle kan ha. Det hadde passet bra med 250 000 kroner, sier Ove Stenberg.

Pokerspilleren Stenberg ser nå sitt snitt til å få en fin Tallinn-tur.

-Nå er det bare å få ryddet plass i kalenderen, og så tar jeg med meg Coolbet Open i tillegg til NM i flaks-finalen. Det er en del kamerater av meg som allerede har meldt de skal bortover, så vi blir en fin gjeng den uka. Spesielt blir det en ekstra fin tur nå, sier Stenberg videre.

Les mer: Flaks-feber i Norge

Ove Stenberg var dermed 1 av 1 071 nordmenn som ble med i gratiskonseptet NM i flaks under uke 1. Alle fikk 10 gratisspinn på Starburst ved registrering. Om man ikke var fornøyd med poengsummen de 10 gav totalt på ledertavlen, var det anledning til å utløse ytterligere 10 gratisspinn hver av de seks øvrige ukedagene. Dette skjedde ved et minimumsinnskudd på 100 kroner, der selve innskuddet kunne brukes til hva som helst i Coolbets online casino. Ove Stenberg var dermed 1 av 315 deltakere som prøvde å forbedre sitt utgangspunkt, og det stemte godt for 48-åringen. På dag 2 satte han det som til slutt ble vinnersummen.

-Jeg hadde et par ekstra forsøk på å prøve å forbedre 138-summen, og det betalte seg godt denne uka, sier Stenberg videre.

Ny uke - ny vinner

NM i flaks skal generere fem ukesvinnere. Hver av disse vinner 5 000 kroner og en tur til finalen i Tallinn 5.-7. mai. Der skal de konkurrere om seierssjekken på 250 000 kroner og en NM-tittel. Alt handler om å ha mest flaks, noe absolutt alle kan ha.

Ove Stenberg var Norges heldigste på Starburst i uke 1.

I dag rulles uke 2 av suksessen NM i flaks ut på Jack and the beanstalk.

Stenberg var rask med å teste om flaksen fortsatt sto han bi i morgentimene mandag.

-Jeg har vært til allerede, og kommer til å fortsette å prøve meg på flere ukesseire av NM i flaks. Dette er et kjempeartig konsept, runder NM i flaks-finalist Ove Stenberg av.

Les mer: Pokerspiller leder NM i flaks

Uke 2 ruller frem til midnatt mandag 2 . mars. Da skal vinneren kåres i timene etterpå.

Frem til det har alle norske Coolbet-kunder daglig en unik sjanse til å vinne Tallinn-tur og sjanse til premiesjekken på 250 000 kroner.

Alle kan ha flaks.

De tre siste ukeskonkurransene i NM i flaks er: Gonzos Quest, Strolling Stacks: Cubic fruits og Finn and the Swirly spin

Les mer: NM i flaks er tilbake

Andre nyheter

Se alle nyheter