Ole-Marius satte inn flaks-støtet

Itaque Mollitia

Elektriker Ole- Marius Sæves fra Molde hadde ingen tro på at det endelig var hans tur til å ha flaks selv på toppen av premielista. 27-åringen er femte og siste finalist til NM i flaks-finalen i november.

Oppgaven het Finn and the Swirly Spin. 10 gratisspinn. Et lodd. Ingen innsats. En massiv premie ble fasit for den lite bevandrende slots-spiller Ole-Marius Sæves.

-Jeg har ingen spesielle preferanser til den spilleautomaten før denne uken. Jeg har spilt noe på spilleautomater tidligere. Da mest for moro skyld når odds-kupongene har gått inn, forteller Ole-Marius Sæves.

Han kom inn fredag kveld i den siste ukes-konkurransen av populære NM i flaks. Sæves, som jobber som elektriker i det daglige hjemme i Molde, hadde hatt begrenset suksess med sine 10 gratisspinn de fire foregående ukene. På de siste gratisspinnene satte 27-åringen inn støtet med 250 kroner utbetalt. Det sto til ledelse, men langt fra seierstro.

-Jeg så jeg havnet øverst på listen, men regnet egentlig med at det kom noen for å suse forbi i løpet av helgen. Jeg var faktisk så sikker på det, at jeg var ikke inne å sjekket topplisten før Coolbet tok kontakt med meg, sier NM i flaks-ukesvinneren videre.

Tallinn blir et nytt bekjentskap for den odds-interesserte Moldenseren med samboer.

-Jeg spiller odds-bonger for ekstra underholdning ved siden av PL-kampene, og er allltid klar for å reise. Jeg har heller ikke vært i Tallinn før, så det blir spennende. Enda ikke gått helt opp for meg at jeg har vunnet dette. Jeg håper det ikke tar for lang tid før fotballen kan starte opp igjen så vi kan sette noen oddskuponger igjen, sier Ole-Marius Sæves til slutt.

NM i flaks sine fire første ukesvinnere ble Ove Stenberg, Oscar Jacobsen, Øyvind Hølland og Suhail Butt. Alle fem sendes til Tallinn på arrangøren Coolbets regning, der finalen av NM i flaks venter med en premiesjekk på 250 000 kroner til vinneren. I tillegg til en NM-tittel.

Andre nyheter

Se alle nyheter