Ny sjanse til å flakse seg til Tallinn

Itaque Mollitia

Gratis-konkurransen NM i flaks har åpnet uke 3, der en ny ukesvinner skal kåres for å kjempe om 250 000 kroner i Tallinn 5.-7. mai.

Denne uken er det automat-klassikeren Gonzo`s Quest og de magiske steinene som skal forme ukesvinner 3 av årets NM i flaks. Et spill som kan gi store poengsummer, og der det ikke finnes noen grunn til å gi opp selv om ledertavlen kan se tøff ut å straffe. Treffer du multiplikatoren kan summen du henter ut på dine 10 gratis-spinn bli meget solid.

Det beste med det hele er at det koster ingenting å delta. Du får 10 gratis-spinn ved å melde deg på til NM i flaks uke 3. Gevinsten du får på disse 10 gratis-rundene måles opp på scoreboard mot de øvrige deltakerne av NM i flaks, samt går inn på din spillekonto. Du kan med andre ord vinne pene penger uten å satse ei eneste krone.

Enda større kan den summen bli om du blir ukesvinner på Gonzo`s Quest. Da mottar du 5 000 kroner i premie på spillekonto. I tillegg til at du blir 1 av 5 ukesvinnere til NM i flaks-finalen i Tallinn, der vinneren henter hjem 250 000 kroner. Selve reisen og oppholdet i den estiske hovedstad er betalt av arrangør Coolbet.

Uke 1 så Ove Stenberg være Norges heldigste på Starburst.

Han ble etterfulgt av Oscar Jacobsen som vinner i uke 2 på Jack and the Beanstalk.

Alle kan ha flaks

Begge disse to er dermed klare for NM i flaks-finalen, der du kan bli en av de tre siste finalistene.

Om man ikke er fornøyd med poengsummen de 10 første gratisspinnene ved påmelding gir totalt på ledertavlen, er det anledning til å utløse ytterligere 10 gratis-spinn hver av de seks øvrige ukedagene. Dette skjer ved et minimumsinnskudd på 100 kroner, der selve innskuddet kan brukes til hva som helst i Coolbets online casino.

Koden du benytter ved innskudd er 2FLAKSTW2.

Les mer: Trond Wullf er Norgesmester i flaks

Ukesvinner 1, Ove Stenberg, var dermed 1 av 315 deltakere som prøvde å forbedre sitt utgangspunkt, og det stemte godt for 48-åringen. På dag 2 satte han det som til slutt ble vinnersummen.

Ukesvinner 2 Oscar Jacobsen tok sine 10 gratisspinn ved påmelding og cashet ut 2 805 kroner i tillegg til ukesseier og plass i NM i flaks-finalen.

Alt handler om å ha mest flaks, noe absolutt alle kan ha.

Nå er Gonzo`s Quest rullet ut i suksessen NM i flaks.

Uke 3 går frem til midnatt mandag 9 . mars. Da skal vinneren kåres i timene etterpå.

Frem til det har alle norske Coolbet-kunder daglig en unik sjanse til å vinne Tallinn-tur og sjanse til premie-sjekken på 250 000 kroner.

De to siste ukeskonkurransene i NM i flaks er: Strolling Stacks: Cubic fruits og Finn and the Swirly spin.

Til hver uke starter alle deltakere på 0 igjen. Sist ukes konkurranse er historie.

Les mer: Anders Fenne Ellefsen var Norges første NM i flaks-vinner

Andre nyheter

Se alle nyheter