NM i slots har en seierskandidat mindre

Itaque Mollitia

Svein Olav Eidseter (42)sikret seg finalebilletten under sesong 1 på Bonanza, men siden har han fått seg jobb i Coolbet som pokermanager. Det betyr en seriøs konkurrent mindre på vei mot tittelen i sesong 2.

Eidseter ble både Kommunemester i Kommunepoker og mester i NM i slots før romsdalingen forsvant over til «den andre siden». Fra kunde til ansatt.

-NM i Slots var en av de siste kampanjene jeg fikk være med på før jeg ble ansatt i Coolbet. Det å få med meg en NM-tittel i siste liten gjorde godt. Det var en av de morsomste kampanjene jeg var med på. Denne gangen skal det bli gøy å følge den fra sidelinjen, sier Coolbets pokermanager.  

Han kommer trolig til å savne de tunge prestisje-duellene mot Kristin Flataker. «Kjæleordene» og de verbale legg-sparkene kom ofte tett i kampens hete, når de to vennene utkjempet harde dueller i flere av Coolbets populære konsepter.  

- Den "vennlige" krigen jeg og Kristin alltid hadde i alle konkurranser er litt kjedelig å ikke få bli med på, men jeg satser på at hennes mann Sturla heller setter henne på plass denne gangen, svarer Eidseter diplomatisk.

NM i slots er et konsept som får fram vinnerskallen i den gamle hekkeløperen.  

-NM i slots er en kul konkurranse. Når du vet du har fått en god poengsum en dag, kan du nesten ikke vente til neste dag for å se resultatlista. For alle med konkurranseinstinkt gir sånne kampanjer den ekstra spilleopplevelsen. Når du også kan ha interne konkurranser med venner og kjente fra dag til dag og uke til uke blir det mye moro i vente, sier Eidseter.

42-åringen stortrives i sin nye hverdag i spillselskapet som sist søndag passerte 50 000 kunder. Coolbet har de siste to år blitt kåret til Norges beste bookmaker. Spennende og artige konsepter var noe av begrunnelsen. I tillegg til blant annet oftest best odds på spillobjektene i sportsbooken.

-I forhold til det å ikke kunne delta selv i kampanjer lengre, er det et "lite" savn. Jeg ville ikke byttet bort jobben i Norges beste bookmaker for alt i verden. Jeg har jobbet med kundeservice i rundt 15 år og har trivdes med det. Det å nå få jobbe med kundeservice innenfor poker, som har vært min store lidenskap i en årrekke, er bare helt perfekt, sier Eidseter videre.

I stille Korona-tider har nordmenn strømmet til for å få sine egne «homegames» rundt onlinefilten mot venner og kjente.  

-Det er helt fantastisk for tiden. Vi opplever en stor økning i interessen for poker hos Coolbet. Den senere tid har vi også begynt å tilby private turneringer for pokermiljøer, og store og små vennegjenger. Responsen har vært fantastisk, og det er gøy når man da får jobbe med så mange fornøyde kunder, avslutter Svein Olav Eidseter.

Andre nyheter

Se alle nyheter