NM i slots er 5 dager unna

Itaque Mollitia

Niklas Tangen Klein (23) ble mester på Jack and the Beanstalk, og går for å forsvare tittelbeltet når NM i slots rulles ut online mandag 6. april

Klein kjempet lenge med Robert Jensen om å vinne finalen, men måtte se seg frakjørt av kameraten. En liten byttehandel i forkant gav et lite plaster på såret for Klein, som er klar til å gi både Jensen og alle andre tøff kamp om tittelen i sesong 2.

-Robert var absolutt en verdig vinner av NM i Slots. I tillegg hadde vi noen koseprosenter i hverandre, som gjorde at hvis det var en annen enn meg selv som skulle vinne- håpet jeg det skulle være Robert. Litt flaks i uflaksen der. Jeg kommer absolutt til å gi han, og alle andre, litt ufordringer i år også, sier Klein.

Jack and the Beanstalk ble hans billett til finale under sesong 1.

-       En utrolig morsom maskin når du sitter med glide-tuben åpen, og det spruter bonusrunder. Coolbet fulgte opp både ukesrundene og finalen utrolig godt med oss deltakerne. Alt i alt var det et veldig godt gjennomført online-arrangement. I kjent stil tar jeg meg nok noen nye lodd på Jack & The Beanstalk, og mest sannsynlig noen av de andre maskinene også. Jeg satser på å dinge meg inn til nok en finale. Selv om dette kan være mer utfordrende i år enn i fjor. Det vil helt sikkert vil være langt flere deltakere. Coolbet rundet jo 50 000 kunder nå, så det blir nok tøft om plassene, fortsetter Klein.

I likhet med mange nordmenn har han trukket seg tilbake i disse Korona-tider.

-Jeg sitter i«frivillig karantene», og prøver så godt jeg kan å følge alle retningslinjer fra myndighetene for å forhindre ytterligere smitte. Det blir mye kvalitetstid med min nydelige forlovede Linni og min bonussønn Dennis Michael i disse dager. Jeg håper alle andre også gjør det de kan for å holde seg og de rundt seg friske, avslutter Niklas Tangen Klein.

Andre nyheter

Se alle nyheter