NM i flaks kaller på sin første ukesvinner

Itaque Mollitia

Torsdagen ga ingen endring i teten av NM i flaks. Spørsmålet er om helgen har en ny NM i flaks-leder i seg? Du er 10 gratis-spinn unna svaret.

En mann fra Oslo i 30-åra kom nærmest å utfordre med sine 42,40 på de 10 gratis-spinnene han mottok ved å melde seg på til uke 1 av NM i flaks. Denne uken spilles det på den populære slotten Starburst, der Ove Stenberg sine 138 poeng står fjellstøtt inn mot helgen.

928 nordmenn har under de fire første dagene meldt seg på til NM i flaks, der alt handler om å få høyest sum igjen for sine tildelte 10 gratis-spinn. NM i flaks skal kåre fem ukesvinnere, der den første ser dagens lys tidlig mandag 24. februar. Da venter ukes-premien på 5 000 kroner samt finaleplass i Tallinn 5.-7. mai, der reise og opphold er betalt av arrangøren Coolbet.

Se video fra første NM i flaks-finale i Tallinn

Det er dermed fortsatt 3 dager igjen av Starburst-uken, og i løpet av helgen kan de magiske 10 gratis-spinnene som straffer Ove Stenbergs 138 poeng bli delt ut til en nordmann med flaks. Alle kan ha flaks - så dette er mulighetenes helg for absolutt alle med lyst på Tallinn-tur og en kvart million kroner.

250 000 kroner er nemlig førstepremien i finalen i NM i flaks, og den går til en av de fem ukesvinnerne som kvalifiserer for finalen i den estiske hovedstad.

Om du ikke skulle være fornøyd med plasseringen din på scoreboard etter de 10 første gratis-spinnene, har du mulighet til å gjøre som lederen Ove Stenberg og 200 andre nordmenn. Gjøre et innskudd på minimum 100 kroner på spillekonto, og dermed få påfølgende 10 gratisspinn til NM i flaks. Innskuddet bruker du fritt ellers i Coolbets casino, og dette kan du gjøre gjennom hele uken. Slik får du makset dine sjanser med 7 x 10gratis-spinn mot den store premiesjekken på 250 000 kroner - i tillegg til en fantastisk opplevelse i Tallinn og 5 000 kroner i ukespremie.

Les mer: Trønder tett på NM i flaks-toppen

Gratis-konkurransen NM i flaks

NM i flaks er gratis å delta i, og etter uke 1 følger de fire spilleautomatene Jack and the beanstalk, Gonzos Quest, Strolling Stacks: Cubic fruits og Finn and the Swirly spin som ukes-konkurranser.

NM i flaks har tidligere gitt to vinnere av 250 000 kroner for null i innsats. Anders Fenne Ellefsen og Trond Wullf har begge hatt fantastiske opplevelser i Coolbets gratis-konsept.

Ledertavlen oppdateres hver morgen, og ukes-vinnere kåres mandag morgen hver uke.

Fra mandag 17. februar er NM i flaks -sesong 3 åpen for deltakelse.

Du er med i kampen om tittel, ukespremie og den store sjekken på en kvart million ved å:

  • Meld deg på denne ukens konkurranse.
  • Du har mottatt 10 gratis-spinns! Vinn så mye du kan.
  • Følg med på resultatlisten. Personen med mest flaks vinner en plass til finalen i Tallinn.

Om du ikke er Coolbet-kunde fra før åpner du enkelt spillekonto hos Norges beste bookmaker. Da får du i tillegg 10 gratis-spinn til nettopp Starburst.

Helt uten omsetnings-krav. Dette betyr at du beholder alt du vinner.

Gratisspinn fungerer både på PC og mobil.

Andre nyheter

Se alle nyheter