Martin Olsen tredje ukesvinner av NM i flaks

Itaque Mollitia

Lærer Martin Olsen fra Våler var Norges heldigste i uke 3 av populære NM i flaks. Denne uka kan det være din tur til å slå følge til NM-finalen i Tallinn.

Den gifte 2-barnsfaren tok ledelsen med 288,50 kroner innspilt på sine 10 gratisspinn på Starburst torsdag i den tredje ukeskonkurransen. Det gav 38-åringen ekstra spenning gjennom helgen.

Våler-mannen kunne søndag kveld slå fast at ukespremien på 5 000 kroner og deltakelsen i NM-finalen i Tallinn var sikret. Der skal 5 ukesvinnere kjempe om seierssjekken på 250 000 kroner og en NM-tittel.

-Jeg så på fredag at jeg var i ledelsen. Det er klart man merket litt ekstra spenning utover i løpet av helgen. Det er jo ikke et norgesmesterskap med den største forutsigbarheten. Jeg er ikke en som har flaks i alle situasjoner, så jeg regnet egentlig med at ledelsen skulle ryke, sier ukesvinner Martin Olsen.

Flaks kan alle som kjent ha, og arrangøren Coolbet skal finne Norges heldigste person under konseptet NM i flaks.

-Jeg ble oppmerksom påkampanjen via reklame på nettet. Gratis-konkurranser er alltid moro, så jeg meldte meg på. Jeg har vært kunde hos Coolbet en god stund, og jeg synes de har et bra produkt. Det er mange gøyale konkurranser å ta del i, som for eksempel NM i flaks. Min store interesse er sport, så det blir en del tv-titting. Fotballen tar majoriteten av tiden, men jeg holder også et våkent øye med på hva som skjer i ishockey- og dart-verdenen, avslutter ukesvinner Martin Olsen.

Ny ukeskonkurranse

Sesong 4 av NM i flaks er i gang med sin fjerde ukeskonkurranse. En ny vinner skal sendes til NM-finalen i Tallinn. I uke 4 er det den populære spilleautomaten Serengeti Kings, som roper på den med høyest innspilt gevinst på de 10 gratis-spinnene.

Populære NM i flaks arrangeres som vanlig av spillselskapet Coolbet, og går også denne gang over 5 uker. Alle fem ukesvinnere sendes til Tallinn på arrangørens regning, der deltakelse i finalen med en kvart million til vinneren er høydepunktet på en ellers opplevelsesrik tur. I tillegg mottar alle fem sin fortjente ukespremie på 5 000 kroner.

Ved påmelding mottar man 10 gratisspinn, og man får ytterligere 10 daglige spinns gjennom uken ved et minimums-innskudd på 100 kroner. Disse spiller man på ukens casinospill, og gevinsten på de 10 spinnene blir den gjeldende poengsummen i ukeskonkurransen. Det vil si at man har nye sjanser til å ta førsteplassen hver dag gjennom konkurranseuken på totalt 70 gratisspinn.  

Her melder du deg på til NM i flaks

Dette er spillene

Under sesong 4 av NM i flaks heter spilleautomatene Starburst i konkurranseuke 1. Der flakset Thomas Hammershaug seg til topps.

Uken etter var det Arild Torgersen som satte inn et spinnvilt vinnerstøt sent søndags kveld på Twin Spin Megaways. Det gir et nytt tittel-forsøk i Tallinn.

Etter at Martin Olsen tok ned ukesseieren på Gorilla Kingdom, står Serengeti Kings og Divine Fortune Megaways igjen på årets NM i flaks-program. Der skal deltakerne forsøke å vinne mest mulig på sine 10 daglige gratisspinn.

De fem ukesvinnerne kvalifiserer seg til NM-finalen i Tallinn i tillegg til å motta ukespremien på 5 000 kroner til sin spillekonto hos Coolbet.

Den første vinneren av NM i flaks ble Anders Fenne Ellefsen. Studenten vant finalen i Tallinn og en premiesjekk som senere ble investert i kjøp av leilighet

Trond Wullf er også tidligere vinner av den massive premiesjekken og den eksklusive tittelen Norges heldigste

Er det din tur i sesong 4?

Andre nyheter

Se alle nyheter