Mandag starter NM i slots

Itaque Mollitia

Lasse Aastad Kjøs skal ta noen lodd for å prøve å forsvare tittelen på Reactoonz under NM i slots. Et godt avbrekk i en småbarnspappas hverdag.

32-åringen ble kommunemester i Norges største pokerturnering Kommunepoker under sesong 1 i Lørenskog. Flere overskrifter ble det da Lasse Kjøs tok noen drag på Reactoonz under NM i slots i fjor. Det gav en tittel og spill i finalen i fjor.

-Det blir nok ikke noen jaging etter tittel denne gangen. Kanskje en tur innom en gang i blant, men det er nok andre ting som står øverst på prioriteringslista om dagen, sier Lasse Kjøs.

Som store deler av Norge, er det hjemmekontor med hjemmeværende barn som gjelder i disse Korona-dager. Det krever sitt, og det blir mindre tid til annet. Dog en og annen åpning for litt avkopling kan det bli.

-Det jeg fikk spilt av sesong 1 var artig. Det er ålreit når det skjer noe spesielt. Jeg har ikke fått satt meg noe særlig inn i den nye sesongen av NM i slots. Det blir vel kanskje litt spill, men trolig en del mindre enn i fjor, avslutter LasseKjøs.

Andre nyheter

Se alle nyheter