Leonard Ueland er Norgesmester i Dead or Alive2

Itaque Mollitia

Leonard Ueland er Norgesmester i Dead or Alive2

8. august 2019

19 år gamle Leonard Ueland blir den yngste finaledeltakeren til NM i slots etter å ha kammet hjem Norgesmester-tittelen i Dead or Alive2.

Dermed er tiende og siste Norgesmester kåret i Coolbets nyskapning NM i slots. Mesterskapet som er åpent for alle med tilgang til Coolbet sitt nettcasino.

Leonard Ueland kan se fram mot NM i slots-finalen 19. august.

Ved siden av Norgesmester-tittelen følger ukespremie på 5 000 kroner samt billett til selve finalen i NM i slots. Der møtes alle 10 ukesvinnere med hver sin NM-tittel i hver sin slots. Med massive 50 000 kroner til vinneren.

På oppfølgeren til den legendariske slotten Dead or Alive var det Leonard Ueland sin tur til å kamme hjem tittelen, finaleplassen og loddet som kan gi jackpot på 50 000 kroner.

-Det føles enormt godt å vinne NM- tittel i denne slotten. Jeg har spilt Dead or Alive 2 i evigheter, og hatt flere store gevinster, så det å ta tittelen syns jeg var litt fortjent. Jeg syns NM i slots var et enormt bra påfunn av Coolbet. Det er veldig kjekt å vinne, og komme videre til denne finalen, sier Norgesmester i Dead or Alive 2, Leonard Ueland.

Les mer: Du kan bli Norgesmester i multikuponger

Norgesmester i Dead or Alive2

Leonard Ueland kan se fram mot NM i slots-finalen 19. – 26. august. Der 19-åringen ikke vet så mye om sine finalemotstandere, men litt om hvordan han eventuelt skal bruke førstepremien på 50 000 kroner.

– Jeg tenker i utgangspunktet det er jeg som skal ta tittelen som Norgesmester og kose meg med 1. premien. Vi får se hvordan der går. Jeg pleier å delta i Coolbets mange konsepter, sier Norgesmester i Dead or Alive2, Leonard Ueland.

I NM-finalen, som altså spilles over en uke, møter Ueland dette feltet.

Den første uken var det Robert Jensen som vant NM i Staburst.

I uke 2 holdt tunge 1147 poeng til NM-tittel i Jack and the beanstalk. Niklas Klein så seg aldri tilbake etter den tidlige ledelsen.

I uke 3 spurtet André Larssen sent men meget godt på slotten Gonzo`s Quest til noe som ble NM-tittel for den politiske rådgiveren.

Deretter var det Kjell Lindqvist sin tur til å ta over showet. Svensk-nordmannen ble Norgesmester i Book of Dead før svorsken like godt fulgte opp i NM-øvelse 5 med Bonanza.

Kristin Flataker kvalet inn som den sjette finalisten på slotten Narcos etter at Svein Olav Eidseter stakk av med NM-tittelen. Han kvalifiserte seg dog for finalen gjennom andreplassen i Bonanza uken før.

Lasse Aastad Kjøs ble den syvende finalisten til NM i slots gjennom å vinne Norgesmesterskapet på slotten Reactoonz.

Camilla Rørholt ble klar for NM i slots-finalen som treer i Tome of Madness-øvelsen. Det rakk for Telemarkingen, siden både Kristin Flataker og Kjell Lindqvist var kvalifisert for finalen.

I Planet of the apes var det Roy Arild Svenøy sin tur til å cashe inn seierssjekk, NM-tittel og billett til den store NM-finalen.

Den spilles torsdag 19. august online, der vinneren får den historiske tittelen Norgesmester i slots. I tillegg til seiers-sjekken på 50 000 kroner.

Andre nyheter

Se alle nyheter