Bergenser leder uke 5 av NM i flaks

Itaque Mollitia

Bergenseren Daniel Lie leder inn mot siste dag av ukeskonkurranse 5 av NM i flaks. Siste finaledeltaker skal kåres i kveld. Kan du stoppe han med mer flaks på 10 gratisspinn?

Uke 5 er siste sjanse til å sikre seg plass i NM-finalen i Tallinn. Det er Divine Fortune Megaways det konkurreres på. Her skal deltakerne oppnå høyest mulig enkeltgevinst på sine 10 daglige gratisspinn. Den som vinner mest frem til midnatt på ukens siste kveld mottar ukespremien på 5 000 kroner og billett til NM-finalen i Tallinn. Der venter kvartetten Thomas Hammershaug, Arild Torgersen, Martin Olsen og Erik Solberg som de fire første ukesvinnerne.

Har du det i deg - eller føler du deg heldig i dag?

Da er det kanskje dagen for å utfordre ukesleder Daniel Lies 238,50 kroner innspilt på 10 gratisspinn. Bergenseren straffet Glenn Aage Olsens 234,60 kroner lørdag, og fører dermed an feltet ut mot oppløpssiden søndag.

Populære NM i flaks arrangeres som vanlig av spillselskapet Coolbet, og går også denne gang over 5 uker. Konseptet er like lett som det er vanskelig. For absolutt alle kan som kjent ha flaks.

Ved påmelding mottar man 10 gratisspinn, og man får ytterligere 10 daglige spinns gjennom uken ved et minimums-innskudd på 100 kroner å taste inn bonuskode DFTUE. Disse spiller man på ukens casinospill, og gevinsten på de 10 spinnene blir den gjeldende poengsummen i ukeskonkurransen. Det vil si at man har nye sjanser til å ta førsteplassen hver dag gjennom konkurranseuken på totalt 70 gratisspinn.

Til slutt mottar ukesvinneren 5 000 kroner og en plass i NM i flaks-finalen. Denne spilles live i Tallinn, der reise og opphold er betalt av arrangøren. Vinneren kammer hjem premiesjekken på 250 000 kroner smamt en eksklusiv NM-tittel.

Les mer: Dette er foreløpig sammenlagtliste etter dag 4 av ukeskonkurranse 5 av NM i flaks

Dette er spillene

Under sesong 4 av NM i flaks heter spilleautomatene Starburst i konkurranseuke 1, som så Thomas Hammerhaug kamme hjem premiesjekk på 5 000 kroner og billett til NM-finalen i Tallinn.

I uke 2 satte Arild Torgersen inn sitt spinnville seiersstøt på Twin Spin Megaways helt på oppløpssiden sent søndag kveld.

Deretter var det Martin Olsen som kammet hjem ukesseieren på Gorilla Kingdom

Serengeti Kings kronet Erik Solberg til flaksekonge i uke 4.

Nå er det 10 gratisspinn på Divine Fortune Megaways som skal rope ut siste ukesvinner av populære NM i flaks.

Den første vinneren av NM i flaks ble Anders Fenne Ellefsen. Studenten vant finalen i Tallinn og en premiesjekk som senere ble investert i kjøp av leilighet

Trond Wullf er også tidligere vinner av den massive premiesjekken og den eksklusive tittelen Norges heldigste

Er det din tur i sesong 4?

Andre nyheter

Se alle nyheter