Lasse Kjøs mester i Dead or Alive 2

Itaque Mollitia

Lasse Kjøs trakk raskest av alle, da Dead or Alive 2 skulle kåre sin mester av NM i slots. Det gav tittel og seierssjekk på 10 000 kroner.

Poker-spiller Lasse Kjøs ble ukesvinner nummer 5 av NM i Slots, da han gikk levende og seirende ut av duellene i Dead or Alive 2. Forrige ukesvinner Mats Marthinussen ledet lenge, men Kjøs gikk helgen i møte med det som skulle vise seg å bli vinnersummen. Hele 3 105 poeng ble skutt ned, og vinneren selv var fornøyd med triumfen.

- Jeg oppdaget NM i Slots først i fjor, og prøvde meg også da. Jeg var usikker på hvor mye jeg skulle få spilt i år, men jeg fikk inn en fin gevinst som skulle vise seg å holde helt inn, sier vinneren.

32-åringen ble dagsvinner før helgen satte inn, og kammet dermed også inn dagspremien på 1 000 bonuskroner.

Det på toppen av de 10 000 omsetningsfrie kronene, som småbarnsfaren kan kose seg med inn i en annerledes 17. mai-feiring.

Nye sjanser denne uka

Lasse Kjøs vant også en tittel under sesong 1 av NM i slots. Da på den populære slotsen Reactoonz.

Denne uka kan det bli din tur til å cashe ut massive 10 000 kroner og en norgesmester-tittel på populære Jack and the Beanstalk.

Du melder deg på her.

NM i Slots går over 10 konkurranseuker, der det er en ny populær spilleautomat hver uke. Det betyr at hver av de 10 ukene skal kåre en mester, som vinner 10 000 kroner rett på konto. I tillegg vil det hver dag betales ut 1000 bonuskroner til den spiller med best resultat.

Med andre ord kan NM i Slots betale ut et solid forskudd på årets feriepenger.

Andre nyheter

Se alle nyheter