Lasse Kjøs mestertrippel på Planet of the Apes

Itaque Mollitia

Lasse Kjøs tok sin tredje strake ukesseier under NM i slots, da nye 10 000 kroner ble cashet inn på Planet of the Apes. Kan noen stoppe han denne uken?

Småbarnsfaren radet dermed opp ukesseier nummer 3 i raden etter ukesseiere på Dead or Alive 2 og Jack and the Beanstalk. Nå toppet 32-åringen premielista på Jack and the Beanstalk.  

Det betyr nye 10 000 omsetningsfrie kroner på konto, der totalen nå er oppe i 30 000 kroner. I det populære NM i slots fortsatt har tre konkurranseuker igjen av sesong 2.

-Dette var veldig artig da. Jeg var heldig og fikk inn en god gevinst på lørdagen, så da håpet jeg på at det skulle holde til seier. Jeg har vel kanskje brukt opp flaksen nå, men må vel prøve meg på denne ukens spill også, sier Lasse Kjøs.

Lasse Kjøs vant også en tittel under sesong 1 av NM i slots. Da på den populære slotsen Reactoonz.

Denne uka kan det bli din tur til å cashe ut massive 10 000 kroner og en norgesmester-tittel på  Tome of Madness.

Du melder deg på her.

NM i Slots går over 10 konkurranseuker, der det er en ny populær spilleautomat hver uke. Det betyr at hver av de 10 ukene skal kåre en mester, som vinner 10 000 kroner rett på konto. I tillegg vil det hver dag betales ut 1000 bonuskroner til den spiller med best resultat. Så langt har 576 unike spillere jaget seierssjekkene og norgesmester-titlene av årets NM i slots.

Andre nyheter

Se alle nyheter