Kjøs-trippel i NM i slots

Itaque Mollitia

Lasse Kjøs har vunnet 20 000 kroner på to uker av suksessen NM i slots. Denne uka kan det bli din tur på automaten Planet of the Apes.

32-åringen radet dermed opp en oppfølger til ukesseieren på Dead or Alive 2, ved å toppe premielista da sluttsignalet gikk på Jack and the Beanstalk.

I det slagne felt lå 147 spillere som jaget den samme NM-tittelen og seiers-sjekken på 10 000 kroner.

- Jeg trodde ikke dette skulle holde helt inn, men selvsagt er det veldig artig at det ble ukesseier nummer to til slutt. Nå går jeg for nummer tre også, sier Lasse Kjøs.

Kjøs har dermed kammet hjem 20 000 omsetningsfrie gevinstkroner i tillegg til noen tusen i dagspremer for beste resultat den aktuelle dagen.

Småbarnsfaren vant også en tittel under sesong 1 av NM i slots. Da på den populære slotsen Reactoonz.

Denne uka kan det bli din tur til å cashe ut massive 10 000 kroner og en norgesmester-tittel på populære Planet of the Apes

Du melder deg på her.

NM i Slots går over 10 konkurranseuker, der det er en ny populær spilleautomat hver uke. Det betyr at hver av de 10 ukene skal kåre en mester, som vinner 10 000 kroner rett på konto. I tillegg vil det hver dag betales ut 1000 bonuskroner til den spiller med best resultat. Så langt har 576 unike spillere jaget seierssjekkene og norgesmester-titlene av årets NM i slots.

Andre nyheter

Se alle nyheter