Joakims mesterplan var seiersmelodien

Itaque Mollitia

Joakim Bing Helland hadde en plan, og ble Norgesmester på Gonzo`s Quest samt 12 000 kroner rikere.

Bing Helland stakk av med seieren i tredje øvelse av NM i Slots, og kunne innkassere 10 000 kroner i ukespremie. I tillegg dro han inn to dagspremier på 1 000kr hver i casinobonus. Dette er premien som tilfaller den med best daglig resultat gjennom hele konkurranseuken.

Joakim Bing Helland kammet dermed inn 12 000 kroner i samlet premie på Gonzo`s Quest. Der 10 000 av de er omsetningsfrie kroner fra spillselskapet som to år i rad har blitt kåret til Norges beste bookmaker.

For de som enda ikke har knekt koden på hvordan vinne en ukeskonkurranse, tittel og seierssjekk av NM i Slots. Bing Helland røper seiersformelen her:

- Jeg spilte en del spinns på høy innsats. 12 kroner og 16 kroner. Da jeg var rundt 2 000 kroner i pluss, gikk jeg ned til minimum innsats og kjørte autospinns for å få best mulig gjennomsnitt, sier den tredje NM i slots-ukesvinneren Joakim Bing Helland.

Meld deg på her for å kjempe om feite seierssjekker og tittel de neste seks ukene

Bing Helland fulgte dermed etter Niklas Tangen Klein som mester i sesong 2 av NM i Slots. 23-åringen vant begge de to første ukene av årets mesterskap.

Nå er uke 4 i gang. Vi har beveget oss over til det populære spillet Reactoonz. Blir du neste ukesvinner som stikker av med 10 000 omsetningsfrie kroner?

Andre nyheter

Se alle nyheter