Hvem kan stoppe Moldenseren fra ukes-seier

Itaque Mollitia

En 27-åring fra Molde inntok førsteplassen i ukeskonkurranse 5 av NM i flaks på sine siste gratisspinn fredag kveld. Klarer du å stoppe han før målstreken natt til mandag? Da kan 250 000 kroner bli dine.

Du er kun 10 gratis-spinn unna å finne ut om du har flaksen som skal til for å straffe Romsdalingen som har tatt en sen ledelse på spilleautomaten Finn and the Swirly spin. Da kan du cashe inn førstepremien på 250 000 kroner og en NM-tittel.

Lørdag viser nemlig scoreboard en ny leder etter at en Sørlending i 30-åra har ledet uke 5 helt til godt inn i helgen. Med sine siste gratisspinn traff Moldenseren godt i beste taco-tid fredag kveld, og landet til slutt 250 kroner igjen for 0 i innsats etter å ha mottatt de 10 gratisspinnene ved påmelding til ukens NM i flaks-gratiskonkurranse.

Lørdag og søndag er det nettopp du som har sjansen til å stille siste seriøse spørsmål, og ta deg inn på toppen av Scoreboard før søndag blir til mandag 23. mars. Da kåres siste finalist til NM i flaks-finalen i Tallinn i november.

Foreløpig har NM i flaks kåret fire ukesvinnere i Ove Stenberg, Oscar Jacobsen, Øyvind Hølland og Suhail Butt. Alle ukesvinnere sendes til Tallinn på arrangøren Coolbets regning, der finalen av NM i flaks venter med en premiesjekk på 250 000 kroner til vinneren. I tillegg til en NM-tittel.

Spilleautomaten er Finn and the Swirly spin. Det beste med det hele er at det koster ingenting å delta. Du får 10 gratis-spinn ved å melde deg på til NM i flaks uke 5. Gevinsten du får på disse 10 gratis-rundene måles opp på scoreboard mot de øvrige deltakerne av NM i flaks, samt går inn på din spillekonto. Du kan med andre ord vinne pene penger uten å satse ei eneste krone.

Enda større kan den summen bli om du blir ukesvinner på Finn and the Swirly Spin. Da mottar du 5 000 kroner i premie på spillekonto. I tillegg til at du blir en av 5 ukesvinnerne til NM i flaks-finalen i Tallinn, der vinneren henter hjem 250 000 kroner. Selve reisen og oppholdet i den estiske hovedstad er betalt av arrangør Coolbet.

NM i flaks

Denne uken skal en ukesvinner i Finn and the Swirly Spin kåres. Du melder deg bare på til konkurransen på hjemmesiden til NM i flaks. Deretter mottar du 10 gratisspinn, som gir deg en samlet gevinst. Denne måles på scoreboard mot de andre deltakerne. Den som topper denne listen natt til mandag 23. mars, er finalist nummer 5 av årets NM i flaks.

Om man ikke er fornøyd med poengsummen de 10 første gratisspinnene ved påmelding gir totalt på ledertavlen, er det anledning til å utløse ytterligere 10 gratis-spinn hver av de øvrige ukedagene. Dette skjer ved et minimumsinnskudd på 100 kroner, der selve innskuddet kan brukes til hva som helst i Coolbets online casino.

Ukesvinner 1 Ove Stenberg traff seierssummen på dag 2, der Askim-mannen fikk de 10 utløsende gratis-spinnene etter et innskudd på 100 kroner.

Koden du benytter ved innskudd er 2FLAKSTW5.

Øyvind Hølland gjorde faktisk som Oscar Jacobsen i uke 2 og Suhail Butt i uke 4. Alle tre spilte kun sine 10 gratisspinn, og påmeldingen sendte dem begge til finalen av NM i flaks med ukespremie på 5 000 kroner. Uten å ha satset ei eneste krone i forkant.

Les mer: Trond Wullf er Norgesmester i flaks

Alt handler om å ha mest flaks, noe absolutt alle kan ha.

Nå rulles Finn and the Swirly Spin ut for å kåre en ny ukes-vinner i suksessen NM i flaks.

Les mer: Anders Fenne Ellefsen var Norges første NM i flaks-vinner

Andre nyheter

Se alle nyheter