Hvem kan stoppe mannen med glidetuba?

Itaque Mollitia

Robert Jensen (35) er regjerende Norgesmester i NM i slots, etter først å ha blitt mester på Starburst. Småbarnsfaren har gjennom både Kommunepoker, NM i flaks og nettopp NM i slots vist opp en solid miks av god glid og ferdigheter.

Jensen spilte finalen av NM i flaks under sesong 2, og er også dobbel kommunemester i poker i gamle Fet og nye Lillestrøm kommune.  

Nå går Jensen for reprise i sesong 2 av populære NM i slots. Seier. Først på god-slotten Starburst. Deretter finalen.

 

-Jeg skal gjøre det jeg kan for å forsvare tittelen i alle fall. Det hadde vært moro med en dobbel tittel. Jeg er litt skuffa over at det ikke var noe trofé sist. Det fikk jeg jo som ukesvinner i NM i flaks og for begge kommunemestertitlene, sier Robert Jensen.

Finalefeltet telte 10 spillere, der Jensen kvalet inn som første finalist gjennom seieren på automat-klassikeren Starburst. Den forsvarsansatte småbarnsfaren er viden kjent for sin utømmelige glidetube.

Hvem kan stoppe flakse-maskinen fra Fetsund?

-Den er på ingen måte tom. Jeg har jo blitt nevnt noen ganger på sidene til Coolbet de siste månedene, som mann i 30-årene fra Oslo. Dro en fin en på Serengeti Kings og til sammen over 100 000 på Finn and the swirly spin over en ukes tid. I tillegg til flere jackpoter på Jackpot 6000. Tuben er på ingen måte tom, men den skuffa litt i NM i flaks. Det hadde jo smakt med en ny finale der, sier Robert Jensen videre.

Jensen ser fram mot utvalget øvelser NM i slots byr på.

- Jeg hadde også tittelen på Narcos i lomma i fjor, men fikk litt hodemist og rota det bort. Det skal spilles en del under NM i slots ja. Starburst må jeg satse litt på. Ellers liker jeg Narcos, og spesielt Finn and the Swirley Spin har vært bra i det siste, sier Jensen videre.

Nå går ferden for småbarnsfaren tilbake til hjembygda Fetsund etter 13 år i Oslo.

-Det går veldig bra, men det er jo en tragisk periode vi er inne i med tanke på Corona. Jeg håper det går fort over, og at de som er mest utsatt slipper unna. Ellers hadde jeg sett fram til Poker-NM, men får bare satse på at det blir enda bedre neste år, avslutter mannen å slå under NM i Slots, Robert Jensen.

Andre nyheter

Se alle nyheter