Hvem har mest flaks denne uken?

Itaque Mollitia

Gratis-konkurransen NM i flaks skal kåre en ny ukesvinner. Denne uken er det Jack and the beanstalk som skal sende en ny nordmann til finalen i Tallinn i mai.

Uke 1 så Ove Stenberg være Norges heldigste på Starburst. Askim-mannen fikk 138,3 poeng på sine 10 gratisspinn. Det sto uken ut, og dermed er 48-åringen den første ukesvinneren av årets NM i flaks. En uke der 1 217 nordmenn testet lykken, og der det fortsatt går fire ukentlige tog mot finalen i Tallinn og ukes-premien på 5 000 kroner. I Tallinn venter premie-sjekken på 250 000 kroner på vinneren av NM i flaks, som vil bli en av de fem ukes-vinnerne.

Her er med andre ord alle muligheter fortsatt åpne, for flaks kan absolutt alle ha.

-Med over 1000 deltakere viser det hvor stort engasjement en artig gratis-kampanje som NM i flaks kan gi. Vi tror enda flere blir med på moroa, for her er alt gratis. Man kan praktisk talt vinne en kvart million kroner uten å satse et eneste øre av egen lomme. Spesielt denne uka kan det være lurt å være med på NM i flaks. Jack and the Beanstalk er et livlig spill og gir som regel høyere utbetalinger enn Starburst, sier talsmann Thomas Måleng i Coolbet.

Les mer: Trond Wullf er Norgesmester i flaks

NM i flaks

I gratiskonseptet NM i flaks denne uka får alle 10 gratisspinn på Jack and the beanstalk ved registrering. Om man ikke er fornøyd med poengsummen de 10 gir totalt på ledertavlen, er det anledning til å utløse ytterligere 10 gratisspinn hver av de seks øvrige ukedagene. Dette skjer ved et minimumsinnskudd på 100 kroner, der selve innskuddet kan brukes til hva som helst i Coolbets online casino.

Koden du benytter ved innskudd er 2FLAKSTW2.

Ukesvinner 1, Ove Stenberg, var dermed 1 av 315 deltakere som prøvde å forbedre sitt utgangspunkt, og det stemte godt for 48-åringen. På dag 2 satte han det som til slutt ble vinnersummen.

NM i flaks skal generere fem ukesvinnere. Hver av disse vinner 5 000 kroner og en tur til finalen i Tallinn 5.-7. mai. Der skal de konkurrere om seiers-sjekken på 250 000 kroner og en NM-tittel. Alt handler om å ha mest flaks, noe absolutt alle kan ha.

Ove Stenberg var Norges heldigste på Starburst i uke 1.

Nå er Jack and the beanstalk rullet ut i suksessen NM i flaks.

Uke 2 går frem til midnatt mandag 2 . mars. Da skal vinneren kåres i timene etterpå.

Frem til det har alle norske Coolbet-kunder daglig en unik sjanse til å vinne Tallinn-tur og sjanse til premie-sjekken på 250 000 kroner.

Alle kan ha flaks.

De tre siste ukeskonkurransene i NM i flaks er: Gonzos Quest, Strolling Stacks: Cubic fruits og Finn and the Swirly spin.

Les mer: Anders Fenne Ellefsen var Norges første NM i flaks-vinner

Andre nyheter

Se alle nyheter