Hvem flakser bedre Oscar fra Asker?

Itaque Mollitia

Du er 10 gratisspinns unna å finne ut om det er deg som drar til NM i flaks-finalen i Tallinn for å kjempe om 250 000 kroner.

1 043 nordmenn har meldt seg på til uke 2 av NM i flaks, der det handler om å få mest igjen for 10 gratisspinns på automaten Jack and the Beanstalk. Etter tre dager er det Oscar Jacobsen fra Asker som topper scoreboard med sine 2 805 kroner. 19-åringen kunne cashe ut gevinsten på nesten 3 000 kroner i tillegg til å innta lederposisjonen av uke 2 i gratis-konkurransen. Uten å ha gjort så mye som et eneste innskudd på spillkontoen han opprettet 15 minutter før det første spinnet gikk på spilleautomaten.

Står ledelsen uka ut er det Jacobsen som vinner ukes-premien på 5 000 kroner i tillegg til Tallinn-tur i mai, der NM i flaks-finalen spilles i den estiske hovedstad med 250 000 kroner til vinneren. Det er altså 20 prosent sjanse til å vinne en kvart million kroner i NM i flaks-finalen.

Ove Stenberg ble den første ukes-vinneren etter sin flakse-tur på Starburst.

Spørsmålet er om du flakser bedre enn Oscar fra Asker og tar over teten i uke 2? Jack and the Beanstalk er en spilleautomat med et meget generøst bonusspill. Om du treffer dette vil premiene balle på seg, og 2 805 kroner er langt fra umulig å straffe.

Du er en påmelding eller 10 gratisspinns unna å teste flaksen din i gratis-konseptet NM i flaks.

NM i flaks

NM i flaks er gratis å melde seg på. Da får du de 10 nevnte gratisspinnene. Om du ikke er fornøyd med summen de gratis-spinnene gir deg, kan du daglig løse ut 10 nye ved å gjøre et minimums-innskudd på 100 kroner til din spille-konto ved å skrive inn koden 2FLAKSTW2. Dette er mulig de resterende seks dagene i konkurranse-perioden på en uke.

159 nordmenn har så langt tatt opp jakten på lederen ved å sette inn minimum 100 kroner på spillekontoen med den nevnte koden over.

Innskuddet disponerer du fritt til underholdning og innsatser i Coolbets casino.

De tre siste spillene i NM i flaks er Gonzos Quest, Strolling Stacks: Cubic fruits og Finn and the Swirly spin.

Det gir nye konkurranse-uker der alle starter på 0 og med nye friske 10 gratis-spinn ved påmelding.

Blir du den tredje Norgesmesteren i flaks i rekkefølgen? Trond Wullf og Anders Fenne Ellefsen har flakset seg til en kvart million tidligere.

Andre nyheter

Se alle nyheter