Har noen mer flaks enn Sørlendingen?

Itaque Mollitia

NM i flaks skal kåre ukesvinner nummer 5. Du er kun 10 gratis-spinn unna å finne ut om du har flaksen som skal til for å straffe Sørlendingen i 30-åra som har tatt en tidlig ledelse på spilleautomaten Finn and the Swirly spin. Da kan du cashe inn førstepremien på 250 000 kroner og en NM-tittel.

738 nordmenn registrerte seg til ukeskonkurranse nummer 5 mandag, der scoreboard foreløpig har fått en leder i 30-åra fra det glade sør. Nordmannen hentet ut 138 kroner for 0 i innsats, men om det står seg frem til søndag 22. mars har gått over i mandag 23. mars er en helt annen sak.

Svært nær lederplassen var en nordlending i 40-åra som kammet ut kronestykket mindre på sine 10 gratisspinn ved registrering mandag.

I dag kan det være nettopp deg som tar lederposisjon av uke 5 av NM i flaks.

Foreløpig har NM i flaks kåret fire ukesvinnere i Ove Stenberg, Oscar Jacobsen, Øyvind Hølland og Suhail Butt. Alle ukesvinnere sendes til Tallinn på arrangøren Coolbets regning, der finalen av NM i flaks venter med en premiesjekk på 250 000 kroner til vinneren. I tillegg til en NM-tittel.

Denne uken kan det bli din tur på spilleautomaten Finn and the Swirly spin. Det beste med det hele er at det koster ingenting å delta. Du får 10 gratis-spinn ved å melde deg på til NM i flaks uke 5. Gevinsten du får på disse 10 gratis-rundene måles opp på scoreboard mot de øvrige deltakerne av NM i flaks, samt går inn på din spillekonto. Du kan med andre ord vinne pene penger uten å satse ei eneste krone.

Enda større kan den summen bli om du blir ukesvinner på Finn and the Swirly Spin. Da mottar du 5 000 kroner i premie på spillekonto. I tillegg til at du blir en av ukesvinnerne til NM i flaks-finalen i Tallinn, der vinneren henter hjem 250 000 kroner. Selve reisen og oppholdet i den estiske hovedstad er betalt av arrangør Coolbet.

NM i flaks

Denne uken skal en ukesvinner i Finn and the Swirly Spin kåres. Du melder deg bare på til konkurransen på hjemmesiden til NM i flaks. Deretter mottar du 10 gratisspinn, som gir deg en samlet gevinst. Denne måles på scoreboard mot de andre deltakerne. Den som topper denne listen natt til mandag 23. mars, er finalist nummer 5 av årets NM i flaks.

Om man ikke er fornøyd med poengsummen de 10 første gratisspinnene ved påmelding gir totalt på ledertavlen, er det anledning til å utløse ytterligere 10 gratis-spinn hver av de øvrige ukedagene. Dette skjer ved et minimumsinnskudd på 100 kroner, der selve innskuddet kan brukes til hva som helst i Coolbets online casino.

Ukesvinner 1 Ove Stenberg traff seierssummen på dag 2, der Askim-mannen fikk de 10 utløsende gratis-spinnene etter et innskudd på 100 kroner.

Koden du benytter ved innskudd er 2FLAKSTW5.

Øyvind Hølland gjorde faktisk som Oscar Jacobsen i uke 2 og Suhail Butt i uke 4. Alle tre spilte kun sine 10 gratisspinn, og påmeldingen sendte dem begge til finalen av NM i flaks med ukespremie på 5 000 kroner. Uten å ha satset ei eneste krone i forkant.

Les mer: Trond Wullf er Norgesmester i flaks

Alt handler om å ha mest flaks, noe absolutt alle kan ha.

Nå rulles Finn and the Swirly Spin ut for å kåre en ny ukes-vinner i suksessen NM i flaks.

Uke 5 går frem til midnatt mandag 23 . mars. Da skal vinneren kåres i timene etterpå.

Frem til det har alle norske Coolbet-kunder daglig en unik sjanse til å vinne Tallinn-tur og sjanse til premie-sjekken på 250 000 kroner.

Les mer: Anders Fenne Ellefsen var Norges første NM i flaks-vinner

Andre nyheter

Se alle nyheter