Har noen mer flaks enn Emil?

Itaque Mollitia

Emil Fjeldheim går en spennende helg i møte. 18-åringen fra Stavanger sitter øverst på resultatlista i ukeskonkurranse 2 av NM i flaks. Spørsmålet er om det står til seiersjekk på 5 000 kroner og Tallinn-reise sent søndag kveld?

Fjeldheim vant 254.20 kroner på sine 10 gratisspinn torsdag på Twin Spin Megaways. Det står til ledelse i uke 2 av populære NM i flaks går løs på lørdagens muligheter. 18-åringen går 48 nervøse timer i møte, der henda trolig blir litt mer klamme for hver gang han sjekker scoreboard.

-Det å lede uke 2 inn mot helg, er veldig surrealistisk, men også litt nervepirrende. Da alt kan skje i løpet av de neste dagene. Da jeg valgte å melde meg på denne konkurransen var det absolutt ikke dette utfallet jeg så for meg, innleder Emil Fjeldheim.

I potten ligger det en ukespremie på 5 000 kroner. Videre er ukesvinneren kvalifisert for NM-finalen i Tallinn, der en premiesjekk på 250 000 kroner venter den med mest flaks. Noe som kjent absolutt alle kan ha på rett dag. De fem ukesvinnere får også turen til Tallinn betalt av arrangøren Coolbet. Det var på spillselskapets Sosiale medier Fjeldheim kom over NM i flaks-konkurransen.

-Jeg så at Coolbet annonserte for NM i flaks på sin twitterkonto. Da bestemte jeg meg for å gi det en sjanse. Noe jeg kan si meg veldig fornøyd med. Dersom jeg klarer å holde meg på toppen av resultatlisten, vil det være helt sykt at jeg skal reise til Tallinn for å delta i finalen av NM i flaks. Rett og slett helt uvirkelig, sier avgangseleven ved St. Svithun videregående skole.

Den aktive 18-åringen vil ikke beskrive seg selv som byens svar på fetter Anton.

-Min fritid består av å være med venner, familie og kjæreste. Et par kvelder i uka spiller jeg fotball. Ellers liker jeg å stå på snowboard og gå på ski, samt spille litt playstation hvor Fifa er favoritten. Jeg vil ikke anse meg som heldig generelt, men har hatt flaks et par ganger tidligere i livet, avslutter ukesleder Emil Fjeldheim

Dette er spillene

Arrangøren Coolbet melder om 1292 deltakere samlet fire dager i konkurranseuke 2. Dermed er fjorårets NM i flaks-rekord på 2 500 deltakere totalt under sesong 3 absolutt i fare.

-Vi har selvsagt fått mange nye lojale kunder siden februar i fjor, og denne rekorden skal slås i år, sier talsmann Thomas Måleng i Coolbet.

Ved påmelding mottar man 10 gratisspinn, og man får ytterligere 10 daglige spinns gjennom uken ved et minimums-innskudd på 100 kroner. Disse spiller man på ukens casinospill, og gevinsten på de 10 spinnene blir den gjeldende poengsummen i ukeskonkurransen. Det vil si at man har nye sjanser til å ta førsteplassen hver dag gjennom konkurranseuken på totalt 70 gratisspinn.

Under sesong 4 av NM i flaks heter spilleautomatene Starburst i konkurranseuke 1, som så Thomas Hammerhaug kamme hjem premiesjekk på 5 000 kroner og billett til NM-finalen i Tallinn.

Deretter skal deltakerne forsøke å vinne mest mulig på sine 10 daglige gratisspinn på følgende populære slots: Twin Spin Megaways, Gorilla Kingdom, Serengeti Kings og Divine Fortune Megaways.

Den første vinneren av NM i flaks ble Anders Fenne Ellefsen. Studenten vant finalen i Tallinn og en premiesjekk som senere ble investert i kjøp av leilighet

Trond Wullf er også tidligere vinner av den massive premiesjekken og den eksklusive tittelen Norges heldigste

Er det din tur i sesong 4?

Andre nyheter

Se alle nyheter