Hammerhaug første ukesvinner av NM i flaks

Itaque Mollitia

Thomas Hammerhaugs tidlige ledelse i første uke av NM i flaks sto til ukesseier, billett til Tallinn og finaleplass. Nå starter jakten på neste finalist som skal kjempe om seierssjekken på 250 000 kroner.

Trønderen tok ledelsen med 116,50 kroner innspilt på sine 10 gratisspinn på Starburst allerede under dag 1 i den første ukeskonkurransen. Det gav 31-åringen ekstra høy puls til søndagen gikk over i ny uke.

Da kunne Thomas Hammerhaug konstatere at ukespremien på 5 000 kroner og deltakelsen i NM-finalen i Tallinn var sikret. I den estiske hovedstad skal 5 ukesvinnere kjempe om seierssjekken på 250 000 kroner og en NM-tittel. I flaks. Noe alle kan ha, og arrangøren Coolbet skal finne Norges heldigste person.

-Jeg vil ikke akkurat beskrive meg selv som utrolig heldig til vanlig. Derfor er det ekstra artig å vinne noe stort for en gangs skyld. Jeg kan fortelle at sist uke var i overkant spennende, der jeg hadde en klump i magen fra mandag til søndag. Den søndagen var forresten ekstremt lang, forteller Thomas Hammershaug.

Fritida til den aktive 3-barnsfaren går til barna og friluftsliv. Fisking og historie er to sterke interesser, og underholdning søker han av og til hjemme hos NM i flaks-arrangør Coolbet. Etter flere forsøk i den populære konkurransen, var det endelig Hammershaug sin tur til å gå hele veien til NM-finalen.

-Jeg har vært med på NM i flaks et par år tidligere, så konseptet er kjent for meg gjennom å være kunde hos Coolbet. Jeg syns de er fantastiske. Det er mange kule spill og et stort utvalg. Et stort pluss i margen er selvfølgelig alle konkurransene og gratis-spinns man i tillegg kan ta del i, avslutter første ukesvinner av NM i flaks, Thomas Hammershaug.

Ny ukeskonkurranse

Sesong 4 av NM i flaks er i gang med sin andre ukeskonkurranse. En ny vinner skal sendes til NM-finalen i Tallinn. I uke 2 er det den populære spilleautomaten Twin Spin Megaways, som roper på den med høyest innspilt gevinst på de 10 gratis-spinnene.

Populære NM i flaks arrangeres som vanlig av spillselskapet Coolbet, og går også denne gang over 5 uker. Alle fem ukesvinnere sendes til Tallinn på arrangørens regning, der deltakelse i finalen med en kvart million til vinneren er høydepunktet på en ellers opplevelsesrik tur. I tillegg mottar alle fem sin fortjente ukespremie på 5 000 kroner.

Ved påmelding mottar man 10 gratisspinn, og man får ytterligere 10 daglige spinns gjennom uken ved et minimums-innskudd på 100 kroner. Disse spiller man på ukens casinospill, og gevinsten på de 10 spinnene blir den gjeldende poengsummen i ukeskonkurransen. Det vil si at man har nye sjanser til å ta førsteplassen hver dag gjennom konkurranseuken på totalt 70 gratisspinn.

Allerede i den første uken meldte 1 033 Coolbet-kunder seg på i konkurransen. Dermed er fjorårets NM i flaks-rekord på 2 500 deltakere totalt under sesong 3 innenfor rekkevidde.

-Vi har selvsagt fått mange nye lojale kunder siden februar i fjor, og denne rekorden skal slås i år, sier talsmann Thomas Måleng i Coolbet.

Her melder du deg på til NM i flaks

Dette er spillene

Under sesong 4 av NM i flaks heter spilleautomatene Starburst i konkurranseuke 1. Deretter skal deltakerne forsøke å vinne mest mulig på sine 10 daglige gratisspinn på følgende populære slots: Twin Spin Megaways, Gorilla Kingdom, Serengeti Kings og Divine Fortune Megaways.

De fem ukesvinnerne kvalifiserer seg til NM-finalen i Tallinn i tillegg til å motta ukespremien på 5 000 kroner til sin spillekonto hos Coolbet.

Den første vinneren av NM i flaks ble Anders Fenne Ellefsen. Studenten vant finalen i Tallinn og en premiesjekk som senere ble investert i kjøp av leilighet

Trond Wullf er også tidligere vinner av den massive premiesjekken og den eksklusive tittelen Norges heldigste

Er det din tur i sesong 4?

Andre nyheter

Se alle nyheter