Fredrik Reiten Norgesmester på Bonaza

Itaque Mollitia

Fredrik Reiten vant niende øvelse av NM i Slots. Denne uken kan du kamme hjem premiesjekk og tittel på legendariske Book of Dead.

Norgesmesterskapet i Slots er i gang med siste ukeskonkurranse. Der kan du gå hele veien og hente hjem NM-tittel og seierssjekk på 10 000 kroner. Som Fredrik Reiten gjorde i NMs niende øvelse sist uke. Det ble bokstavelig talt Bonaza for en lykkelig Fredrik Reiten.

- Jeg meldte meg på fordi konkurranse-elementet gir det en ekstra dimensjon og spenning. Muligheten til å vinne 10 000 kroner oppå vanlig gevinst gir også god verdi. Strategien min var å prøve noen runder hver dag, og satse på en god start. Tapte jeg for mye i starten måtte jeg vinne tilsvarende mye mer, så da prøvde jeg heller neste dag. Til slutt gikk det bra, sier Norgesmester Fredrik Reiten.

Reiten følger dermed etter Niklas Tangen Klein, som vant både uke 1 og uke 2, og til sammen premier for over 20 000 kroner.


Enda større storeslem tok Lasse Kjøs med fire strake ukes-seire og mer enn 40 000 kroner innspilt i gevinster.


Nå er uke 10 i gang, og det er ikke hvilken som helst slots det skal konkurreres på. Book of Dead er denne ukens spill og en klassiker, hvor du kan vinne 10 000 kroner i hovedpremie, samt dagsgevinster på 1 000 kroner for beste resultat.

Meld deg på her

Andre nyheter

Se alle nyheter