Flaksfeber i Norge

Itaque Mollitia

NM i flaks har utløst flaks-feber i Norge. Etter knappe fem timer hadde 547 nordmenn meldt seg på. Du har fortsatt alle muligheter til å bli med.

Spillselskapet Coolbet rullet ut sesong 3 av det populære NM i flaks-konseptet mandag morgen, og på de første fem timene hadde 547 nordmenn meldt seg på ved å registrere seg gratis på hjemmesiden.

En solid respons for mesterskapet som går over de fem neste ukene, og som skal genere like mange ukesvinnere. Hver ukesvinner får 5 000 kroner, og en plass i finalen i Tallinn 5.-7. mai, der førstepremien er 250 000 kroner. I tillegg til en NM-tittel.

-Det er overveldende tall, og viser at nordmenn flest har en liten fetter Anton i magen. Vi har over 100 påmeldinger i timen eller en ny deltaker hvert 40. sekund. Det er klar fremgang fra de to første sesongene. NM i flaks kan faktisk absolutt hvem som helst vinne. Det handler kun om flaks. Det kan som kjent alle ha, sier talsmann Rolf Hanseni Coolbet.

Den første uken er det den populære spilleautomaten Starburst som gjelder. Ved påmelding får man 10 gratisspinn. Disse spiller man for, og gevinsten måles opp mot de andre deltakerne sin på scoreboard. Dette oppdateres hver morgen, og viser hvem som har vunnet mest på sine 10 gratisrunder.

Om man ikke er fornøyd med sammenlagtplasseringen etter de første 10 gratisspinnene, kan man få ytterligere 10 hver av de øvrige seks dagene i ukesperioden. Dette skjer ved at man gjør et minimumsinnskudd på 100 kroner til sin spillekonto hos Coolbet. Da utløses de 10 gratisspinnene.

Blir du Norgesmester i flaks?

I uke 2 er det spilleautomaten Jack and the beanstalk som skal kåre en ukesvinner. Deretter kommer Gonzos Quest, Strolling Stacks: Cubic fruits og Finn and the Swirly spin som perler på en snor.

Coolbet er de to siste årene kåret til Norges beste bookmaker. Blant annet fordi spillselskapet ofte er markedsledende på odds og ellers har et rikt utvalg av spenning og underholdning i sitt onlinecasino og liveodds.

NM i flaks har de to første årene sett Anders Fenne Ellefsen og Trond Wullf kamme hjem seierssjekk og tittel. De var rett og slett bare heldige. Flaks kan alle ha, også du eller alle andre du kjenner.

Andre nyheter

Se alle nyheter