Fire dager til NM i slots

Itaque Mollitia

Kjell Lindqvist (54) var svært nær seieren i NM i Slots i fjor, og «svorsken» er meget revansjesugen fire dager før sesong 2 starter.

 

Kjell Lindqvist er tittelforsvarer på Book of Dead, og var senest nær ved å bli ukesvinner av NM i flaks. Han måtte der se seg slått i kampen om en NM-finale i Tallinn i november. 54-åringen var også svært nær under fjorårets NM i Slots.

-Jeg ble slått på målstreken av Robert Jensen under sesong 1, så revansjelysten er på topp. Generelt sett likte jeg opplegget i fjor veldig godt. Det var skrudd sammen slik at man kunne bruke litt taktikk oppe i det hele, mens hele finaleuken handlet om ren flaks. Det blir spennende å se opplegget i år, sier regjerende Book of Dead-mester Kjell Lindqvist.

Svensk-norsken er spenna klar for slots-utfordringer.

-Jeg skal definitivt være med i år. Jeg håper at noen av Mega Moolah-spillene er med, siden jackpotten der nærmer seg 150 millioner kroner. Det er mest de spilla det går i om dagen for meg. Siden jeg har vært sykemeldt for krystalsyke det siste halve året, har jeg stort sett vært i karantene også inn i Korona-tiden vi nå lever i. Det blir mye slots og poker, og ellers har jeg det rett så bra. Det handler bare om å bli frisk igjen, avslutter Kjell Lindqvist.

Andre nyheter

Se alle nyheter