Daniel Lie siste ukesvinner av NM i flaks

Itaque Mollitia

Daniel Lie fra Bergen vant uke 5 av NM i flaks.

Studenten spant seg til ledelse lørdag med 238,50 kroner på de ti gratisspinnene på Divine Fortune Megaways i den femte og siste ukeskonkurransen av NM i flaks. 20-åringen har hatt fru Fortuna på sin side tidligere, og på nytt var både lykketroll og gudeturen med Daniel Lie da det gjalt som mest.

-Det var veldig spennende og kjekt å se at jeg endte opp som en av de fem ukesvinnerne. Det var stas da jeg fikk bekreftelsen, og man kan vel si jeg er en heldig person. Dette bygger bare videre på tidligere hendelser, sier Daniel Lie.

Det betyr ukespremie på 5 000 kroner og deltakelse i NM-finalen av sesong 4 og NM i flaks. Der ligger det 250 000 kroner i potten.

Daniel Lie har fotball og betting som hobby ved siden av studier, og fikk tidlig sansen for NM i flaks-arrangør Coolbets brede utvalg innen spill og underholdning.

- Jeg er veldig fan av spillene og utvalget til Coolbet, da de har mine favoritt-casinospill, og også har best odds på fotballkampene jeg interesserer meg for. Jeg har vært kunde siden jeg fylte 18 år, og ble oppmerksom på NM i flaks da jeg bladde gjennom kampanjene. Da dette virket som en kul og unik konkurranse å delta i kastet jeg meg med, sier ukesvinner Daniel Lie til slutt.

Den første vinneren av NM i flaks ble Anders Fenne Ellefsen. Studenten vant finalen i Tallinn og en premiesjekk som senere ble investert i kjøp av leilighet

Trond Wullf er også tidligere vinner av den massive premiesjekken og den eksklusive tittelen Norges heldigste

De fem finalistene

Under sesong 4 av NM i flaks het spilleautomatene Starburst i konkurranseuke 1, som så Thomas Hammerhaug kamme hjem premiesjekk på 5 000 kroner og billett til NM-finalen i Tallinn.

I uke 2 satte Arild Torgersen inn sitt spinnville seiersstøt på Twin Spin Megaways helt på oppløpssiden sent søndag kveld.

Deretter var det Martin Olsen som kammet hjem ukesseieren på Gorilla Kingdom

Serengeti Kings kronet Erik Solberg til flaksekonge i uke 4.

Divine Fortune Megaways fikk altså Daniel Lie som sin ukesvinner, og dermed er finalefeltet komplett med 5 deltakere.

NM i flaks planlegges allerede for sesong 5. Følg med på kampanjesiden til Coolbet, for å sikre din deltakelse.

Andre nyheter

Se alle nyheter