Bergenser leder uke 2 av NM i flaks

Itaque Mollitia

En 41-åring fra Bergen har inntatt en tidlig lederposisjon på Jack and the beanstalk. Om du har mer flaks finner du ut ved å melde deg på til uke 2 av NM i flaks.

Ove Stenberg fra Askim vant uke 1 av NM i flaks, og da starter alle påmeldte med blanke ark denne uken. Det betyr 10 gratis-spinn ved påmelding. Disse 10 gir deg en samlet poengsum på leaderboard.

523 nordmenn meldte seg på mandag, og de 10 gratis-spinnene sendte en bergenser i tet med summen 578 utbetalt på de 10 gratis-spinnene. Om det står seg uken ut gjenstår å se, men det er viktig å merke seg at forskjellige spilleautomater betyr også forskjellige variabler størrelse gevinst-sum.

Starburst er byttet ut med Jack and the Beanstalk. En spilleautomat som deler generøst rundt seg i det du treffer bonus-spillet. Da blir det fort summer av det, og det skjedde til dels mandag da lederen ble ropt om med 578 som dagens beste for 10 gratis-spinn.

Den er ikke uslåelig. For alt handler om flaks i dette spillet.

NM i flaks er gratis å melde seg på. Da får du de 10 nevnte gratis-spinnene. Om du ikke er fornøyd med summen de gratis-spinnene gir deg, kan du daglig løse ut 10 nye ved å gjøre et minimums-innskudd på 100 kroner til din spillekonto ved å skrive inn koden 2FLAKSTW2. Dette er mulig de resterende seks dagene i konkurranse-perioden på en uke.

Innskuddet disponerer du fritt til underholdning og innsatser i Coolbets casino.

Les mer: Ove Stenberg første ukesvinner av NM i flaks

NM i flaks

Ove Stenberg fikk altså 138 igjen for sine 10 gratis-spinn på Starburst. Den summen vil aldri stå på en spilleautomat som Jack and the Beanstalk, og allerede på dag 1 fikk vi topp 4 over sist ukes vinner-sum. En 33-åring fra Egersund følger nærmest lederen, men i NM i flaks er det kun førsteplassen som bokstavelig talt flakser seg til ukespremie på 5 000 kroner og Tallinn-turen.

I den estiske hovedstad spilles finalen av NM i flaks mellom de fem ukes-vinnerne 5.-7.mai. De kjemper om NM-tittelen og sjekken på 250 000 kroner, og arrangøren Coolbet dekker reise og opphold. Sjekken kan altså bli din for 0 i innsats, og det er nye muligheter hver av de fem ukene NM i flaks løper.

De tre siste spillene i NM i flaks er Gonzos Quest, Strolling Stacks: Cubic fruits og Finn and the Swirly spin.

Det gir nye konkurranse-uker der alle starter på 0 og med nye friske 10 gratis-spinn ved påmelding.

Blir du den tredje Norgesmesteren i flaks i rekkefølgen? Trond Wullf og Anders Fenne Ellefsen har flakset seg til en kvart million tidligere.

Det er kun snakk om flaks. Noe absolutt alle kan ha.

Andre nyheter

Se alle nyheter