Bærum-mann flakser i front inn i helgen

Itaque Mollitia

En 52-åring fra Bærum leder ukes-konkurranse 4 av NM i flaks i det helgen banker på døra. Spørsmålet er om noen har flaks nok til å stoppe mannen fra å vinne 5 000 kroner og finalebilletten til Tallinn med en kvart million kroner i potten?

Du er 10 gratisspinn unna å svare på det spørsmålet. For alle kan ha flaks

Det var det 52-åringen fra Bærum hadde, da han testet sine 10 gratisspinn på Strolling Staxx mandag ettermiddag. Det gav umiddelbart en gevinst på 148,50 kroner. Den summen har siden ingen maktet å straffe.

Dermed kan Bærums-mannen gjøre som ukesvinner 2 og 3 av årets sesong NM i flaks. Nemlig vinne ukespremien på 5 000 kroner og finaleplass i Tallinn av NM i flaks uten å ha satset ei eneste krone. 10 gratisspinn får du nemlig ved registrering til NM i flaks.

De 10 kan sende deg rett inn i kampen om seierssjekken på 250 000 kroner og en NM-tittel. Fem ukesvinnere sendes til Tallinn i november for å spille finalen. Eller flakse seg gjennom finalen. For gratis-konseptet NM i flaks handler kun om flaks.

Foreløpig har NM i flaks kåret tre ukesvinnere i Ove Stenberg, Oscar Jacobsen og Øyvind Hølland. Ytterligere to ukesvinnere skal sendes til Tallinn på arrangøren Coolbets regning, der finalen av NM i flaks venter med en premiesjekk på 250 000 kroner til vinneren. I tillegg til en NM-tittel.

NM i flaks

Fortsatt står tre dager igjen av konkurranseuke 4, der en vinner ropes opp i det søndag blir til mandag. Den som da står med høyest sum på scoreboard vinner ukespremie og plass i finalen av NM i flaks.

Om man ikke er fornøyd med poengsummen de 10 første gratisspinnene ved påmelding gir totalt på ledertavlen, er det anledning til å utløse ytterligere 10 gratis-spinn hver av de øvrige ukedagene. Dette skjer ved et minimumsinnskudd på 100 kroner, der selve innskuddet kan brukes til hva som helst i Coolbets online casino.

Koden du benytter ved innskudd er 2FLAKSFW4.

Bærums-mannen, som leder uke 4 har kun brukt sine 10 gratisspinn ved påmelding til NM i flaks. Det er det samme som vinneren av uke 2 og uke 3. Flaks slår til når du minst aner det.

Les mer: Trond Wullf er Norgesmester i flaks

Alt handler om å ha mest flaks, noe absolutt alle kan ha.

Nå ruller Strolling Staxx inn i helgen for å kåre en vinner i suksessen NM i flaks.

Uke 4 går frem til midnatt mandag 16 . mars. Da skal vinneren kåres i timene etterpå.

Frem til det har alle norske Coolbet-kunder daglig en unik sjanse til å vinne Tallinn-tur og sjanse til premie-sjekken på 250 000 kroner.

Den siste ukeskonkurransen i NM i flaks er Finn and the Swirly spin.

Les mer: Anders Fenne Ellefsen var Norges første NM i flaks-vinner

Andre nyheter

Se alle nyheter