Asker-russ flakset seg gratis til Tallinn

Itaque Mollitia

10 gratis-spinn var alt Oscar Jacobsen trengte for å vinne 7 800 kroner og bli ukesvinner nummer 2 av NM i flaks. 19-åringen kan vinne ytterligere 250 000 kroner - i russetida.

Jacobsen toppet scoreboard da uke 2 gikk over i historien, og vant med det 5 000 kroner i førstepremie. I tillegg cashet Asker-gutten ut 2 800 kroner i premie på de 10 gratisspinnene han fikk utdelt ved påmelding til NM i flaks. 19-åringen står rett foran russetida etter 12 år med skolegang. Den rulles offisielt i gang 22. april, men russe-bussen vil mangle et medlem fra 5.-7. mai.

Da er Oscar Jacobsen i Tallinn på arrangøren Coolbets regning, for å spille finalen av NM i flaks mot de fire øvrige ukesvinnerne. I potten ligger seiers-sjekken på 250 000 kroner.

-Det ble en ganske spennende søndag for å si det sånn. Jeg har ikke rukket å tenke så mye over det enda, men Tallinn-tur blir det. Det blir selvsagt spennende med en vinnersjanse på 20 prosent. Jeg har heller aldri vært i Tallinn, så dette blir et eventyr, seier ukesvinner Oscar Jacobsen.

Han kan returnere fra den estiske hovedstad med 250 000 kroner. Om han har like mye flaks som under uke 2 på spilleautomaten Jack and the Beanstalk. Det er langt fra usannsynlig. Alle kan ha flaks.

-Det er landstreffet i Stavanger dagen etter jeg kommer tilbake fra Tallinn. Da ruller vi bortover med russebussen. Jeg tørr ikke helt tenke tanken på om den seierssjekken er med på turen dit. Det blir i så fall tidenes råeste russefeiring, sier Jacobsen videre.

Uke 1 så Ove Stenberg være Norges heldigste på Starburst.

Nå er uke 3 av gratis-konkurransen NM i flaks løs. Alle starter på 0 igjen, der det venter 10 gratisspinn ved påmelding.

Alle kan ha flaks

Med to ukesvinnere klare for NM i flaks-finalen er spørsmålet hvem som blir de tre siste finalistene.

Om man ikke er fornøyd med poengsummen de 10 første gratisspinnene ved påmelding gir totalt på ledertavlen, er det anledning til å utløse ytterligere 10 gratis-spinn hver av de seks øvrige ukedagene. Dette skjer ved et minimumsinnskudd på 100 kroner, der selve innskuddet kan brukes til hva som helst i Coolbets online casino.

Koden du benytter ved innskudd er 2FLAKSTW2.

En tidlig leder i uke 3 har kun brukt sine 10 gratisspinn ved påmelding til NM i flaks. Der har en mann i 40-årene fra det nye storfylket Vestland tatt ledelsen med 829 kroner ut for kroner 0 satset.

Les mer: Trond Wullf er Norgesmester i flaks

Ukesvinner 1, Ove Stenberg, var 1 av 315 deltakere som prøvde å forbedre sitt utgangspunkt, og det stemte godt for 48-åringen. På dag 2 satte han det som til slutt ble vinnersummen.

Ukesvinner 2 Oscar Jacobsen tok sine 10 gratisspinn ved påmelding og cashet ut 2 805 kroner i tillegg til ukesseier og plass i NM i flaks-finalen.

Alt handler om å ha mest flaks, noe absolutt alle kan ha.

Nå er Gonzo`s Quest rullet ut i suksessen NM i flaks.

Uke 3 går frem til midnatt mandag 9 . mars. Da skal vinneren kåres i timene etterpå.

Frem til det har alle norske Coolbet-kunder daglig en unik sjanse til å vinne Tallinn-tur og sjanse til premie-sjekken på 250 000 kroner.

De to siste ukeskonkurransene i NM i flaks er: Strolling Stacks: Cubic fruits og Finn and the Swirly spin.

Les mer: Anders Fenne Ellefsen var Norges første NM i flaks-vinner

Andre nyheter

Se alle nyheter