-Alle kan ha flaks

Itaque Mollitia

En Sandnes-mann er i tet etter åpningsdagen av NM i flaks, der du fortsatt har alle muligheter til å stikke av med seiers-sjekken på 250 000 kroner og en NM-tittel.

682 nordmenn meldte seg på til NM i flaks den første dagen påmeldingen var åpen. Mesterskapet strekker seg over fem uker, og du kan fortsatt bli med i kampen om en kvart million kroner.

Etter dag 1 er det en Rogalending med 111,50 i utbytte som leder NM i flaks.

Om det holder uken ut gjenstår å se.

Den første uken er det den populære spilleautomaten Starburst som gjelder. Ved påmelding får man 10 gratisspinn. Disse spiller man for, og gevinsten måles opp mot de andre deltakerne sin på scoreboard. Dette oppdateres hver morgen, og viser hvem som har vunnet mest på sine 10 gratisrunder.

Om man ikke er fornøyd med sammenlagtplasseringen etter de første 10 gratisspinnene, kan man få ytterligere 10 hver av de øvrige seks dagene i ukesperioden. Dette skjer ved at man gjør et minimumsinnskudd på 100 kroner til sin spillekonto. Da utløses de 10 gratisspinnene.

NM i flaks går over de fem neste ukene. Det skal genere like mange ukesvinnere. Hver ukesvinner får 5 000 kroner, og en plass i finalen i Tallinn 5.-7. mai, der førstepremien er 250 000 kroner. I tillegg til en NM-tittel.

Starten på sesong 3 av konseptet var bunnsolid.

-Konkurransedag 1 gav oss fantastiske tall, og viser at nordmenn flest har en liten fetter Anton i magen. Dette er klar fremgang fra de to første sesongene. NM i flaks kan faktisk absolutt hvem som helst vinne. Det handler kun om flaks og øyeblikkets magi. Det kan som kjent alle ha og oppleve, sier talsmann Rolf Hansen i Coolbet.

Finansavisen omtalte tidenes første NM i flaks-vinner som vant 250 000 kroner uten å satse ei eneste krone. Anders Fenne Ellefsen hadde bare flaks, som absolutt alle kan ha.

Meld deg på til NM i flaks her

Flaks tok Thomas til Las Vegas og Russland

Thomas Måleng har alltid hatt stor interesse for konkurranser og sport, og var inntil slutten av 2019 en ivrig deltaker i Coolbets konkurranser. I dag er han spillselskapets sportsbook-ansvarlig.

Det var ei reise som startet med mye flaks.

-Jeg har selv opplevd flaks flere ganger, og det største hellet kom nok i fjor da jeg kommenterte et Facebook-innlegg på Den Siste Bookmaker og ble trukket ut som vinner av tur for 2 til Las Vegas! I tillegg må jeg nevne at jeg hadde flyten med meg også i 2018, da jeg vant tur til fotball-VM i Russland. Kampanjen var å prikke en odds-lapp med 20.18 i odds, og man måtte være først blant Norge, Sverige og Finland. Med andre ord så var det mange om beinet. Den tok jeg hjem etter en god del flaks. Nå sitter jeg her som ansvarlig for Sportsbook Marketing i Coolbet. Veien er ikke alltid lang og umulig, smiler Thomas Måleng.

For flaks kan alle ha. Da er 250 000 kroner godt betalt.

-Jeg oppfordrer alle til å bli med på NM i Flaks. Hovedgrunnen er fordi det er gratis. Det er ikke alt som er gratis som er verdt å ta, men her ligger det en ukes-premie på 5000, samt en hovedpremie på 250 000 kroner. Da kan man ikke takke nei, avslutter talsmann Thomas Måleng i Coolbet.


Les mer: NM i flaks er tilbake

Fem uker med flaks

I uke 2 er det spilleautomaten Jack and the beanstalk som skal kåre en ukesvinner. Deretter kommer Gonzos Quest, Strolling Stacks: Cubic fruits og Finn and the Swirly spin som perler på en snor.

Trond Wullf er regjerende Norgesmester i flaks, etter å ha kammet hjem seierssjekk og tittel fem dager før sin egen 57-års bursdag i 2019. Akkurat som Anders Fenne Ellefsen året før var han rett og slett bare heldig.

Flaks kan alle ha, også du eller alle andre du kjenner.

Her er scoreboard etter dag 1

Andre nyheter

Se alle nyheter