Alle gode ting tre for Arild Torgersen?

Itaque Mollitia

Arild Torgersen vant ukeskonkurranse 2 av populære NM i flaks etter et ellevilt treff sent søndag kveld. Det gav seierssjekk på 5 000 kroner og tur til NM-finalen i Tallinn. Der Sunnmøringen har tapt to finaler tidligere.

Under sesong 2 av NM i flaks ledet Arild Torgersen finalen i Tallinn før sjette og siste øvelse. Der Ørsta-mannen hadde 12 chips og satse på rouletten i jakten på å sikre seg seierssjekken på 250 000 kroner. Med fem chips mindre var det derimot Trond Wullf som satset på det magiske tallet 36, og dermed fikk kastet seg foran på målsnøret.

Nå er Torgersen tilbake i den estiske hovedstad. Det er nye lodd. I potten 250 000 kroner og en NM-tittel. Der har Sunnmøringen kommet etter å ha vunnet ukeskonkurranse 2 av NM i flaks.

-Jeg tviler sterkt på at det går veien. Det er temmelig spinnvilt å vinne 2 ganger på 2 år, så forventer nok at flaksen uteblir. Det får da være grenser, sier Arild Torgersen.

Ellevillt spinn

Emil Fjeldheim vant 254.20 kroner på sine 10 gratisspinn torsdag på Twin Spin Megaway. 18-åringen fra Stavanger ledet til sent søndags kveld. Opprykksklokkene hadde for lengst ringt, da Arild Torgersen startet spurten fra dypet. 10 gratisspinn ble til elleville 1 680,40 kroner. Ren netto for null i innsats. I tillegg til en overlegen ukesvinner alene på målfoto, der Ørsta-mannen i lett jogg over mållinjen kunne motta 5 000 kroner og billett til NM-finalen i Tallinn.

-Jeg kom over NM i Flaks i lobbyen på Coolbet. Jeg hadde ikke forventet å vinne stort, og det er ikke hverdagslig at man vinner 1 600 på 0 kroners innsats. Syke greier, sier Torgersen videre.

I den estiske hovedstad skal 5 ukesvinnere kjempe om seierssjekken på 250 000 kroner og en NM-tittel. I flaks. Noe alle kan ha, og arrangøren Coolbet skal finne Norges heldigste person. Arild Torgersen går under navnet Johnny Kjepp ved pokerfilten. Han vant fylkesfinalen for Møre og Romsdal i Norges største pokerturnering Kommunepoker under sesong 1, og spilte dermed Norgesfinalen i Tallinn. Det var året før han flakset seg til Tallinn som en av fem ukesvinnere av NM i flaks. Som i samfunnet ellers har det også blitt stille i det ellers så livlige norske pokermiljøet.

Det er teppefall i Tallinn når vaksinen har slått knock out på pandemien.

-Jeg har ikke vært noe særlig heldig siden NM i Flaks i forfjor. Livet er ok med tanke på tiden vi er inne i. Jeg håper vi snart kan møtest igjen i herlige Tallinn, avslutter NM i flaks-ukesvinner Arild Torgersen.

Ny ukeskonkurranse

Sesong 4 av NM i flaks er i gang med sin tredje ukeskonkurranse. En ny vinner skal sendes til NM-finalen i Tallinn. I uke 3 er det den populære spilleautomaten Gorilla Kingdom, som roper på den med høyest innspilt gevinst på de 10 gratis-spinnene.

Populære NM i flaks arrangeres som vanlig av spillselskapet Coolbet, og går også denne gang over 5 uker. Alle fem ukesvinnere sendes til Tallinn på arrangørens regning, der deltakelse i finalen med en kvart million til vinneren er høydepunktet på en ellers opplevelsesrik tur. I tillegg mottar alle fem sin fortjente ukespremie på 5 000 kroner.

Ved påmelding mottar man 10 gratisspinn, og man får ytterligere 10 daglige spinns gjennom uken ved et minimums-innskudd på 100 kroner. Disse spiller man på ukens casinospill, og gevinsten på de 10 spinnene blir den gjeldende poengsummen i ukeskonkurransen. Det vil si at man har nye sjanser til å ta førsteplassen hver dag gjennom konkurranseuken på totalt 70 gratisspinn.

Etter de to første ukene har 1 415 Coolbet-kunder meldt seg på i konkurransen. Dermed er fjorårets NM i flaks-rekord på 2 500 deltakere totalt under sesong 3 innenfor rekkevidde.

-Vi har selvsagt fått mange nye lojale kunder siden februar i fjor, og denne rekorden skal slås i år, sier talsmann Thomas Måleng i Coolbet.

Her melder du deg på til NM i flaks

Dette er spillene

Under sesong 4 av NM i flaks heter spilleautomatene Starburst i konkurranseuke 1. Deretter skal deltakerne forsøke å vinne mest mulig på sine 10 daglige gratisspinn på følgende populære slots: Twin Spin Megaways, Gorilla Kingdom, Serengeti Kings og Divine Fortune Megaways.

De fem ukesvinnerne kvalifiserer seg til NM-finalen i Tallinn i tillegg til å motta ukespremien på 5 000 kroner til sin spillekonto hos Coolbet.

Den første vinneren av NM i flaks ble Anders Fenne Ellefsen. Studenten vant finalen i Tallinn og en premiesjekk som senere ble investert i kjøp av leilighet

Trond Wullf er også tidligere vinner av den massive premiesjekken og den eksklusive tittelen Norges heldigste

Er det din tur i sesong 4?

Andre nyheter

Se alle nyheter