Alle gode ting er 3?

Itaque Mollitia

Hvem kan stoppe Niklas Tangen Klein i NM i slots? 23-åringen har kammet hjem 22 000 kroner og 2 NM-titler de to første konkurranseukene. Denne uken kan det være din tur på automat-klassikeren Gonzo´s Quest.

Niklas Tangen Klein begynner å bli et kjent navn på manges lepper. Han vant nemlig en øvelse av NM i Slots i fjor, samt at han vant uke 1 i år. På spillet Starburst.

Ikke nok med det. Oslo-mannen prøvde seg også på Narcos, som var uke-spill nummer 2, og der sikret Klein seg hattricket. Dermed innkasserte hannye 11 000 kroner.

-Jeg tror jeg var inne og tok noen trykk hver dag. Det er viktig med litt spenning i hverdagen nå som jeg er midlertidig permittert. En liten «test-lykken-halvtime» hver dag, forteller Niklas Tangen Klein om sin andre seierssjekk og tittel av årets NM i slots.

Noen spesielle triks for å stå igjen øverst på pallen har han ikke, men 687 poeng var i særklasse beste resultat i uke 2. Det kom med noen gyldne trykk torsdag.

-Jeg har vel ikke noen annen taktikk enn at det er om å gjøre å vinne mest, og gi seg med et resultat man er høyst fornøyd med. Det er jo helt sykt dette. 20 000 omsetningsfrie kroner. De går rett i sparekassa. Det er ikke så utrolig mye spennende å bruke penger på i disse tider uansett, avslutter Niklas Tangen Klein.

Nærmest på premielisten fulgte Kristin Flataker med sine knappe 400 poeng.


Alle gode ting er 3 i slots-suksessen?

Nesten 450 nordmenn har testet lykken og god-fingeren sålangt under NM i slots. Niklas Tangen Klein har kammet hjem de to første titlene, og seierssjekkene. Her er fortsatt 8 slots å kjempe om pengepremier og NM-titler på.

Konkurranse-uke 3 er nå i gang. Vi har beveget oss fra kartellene i Mexico og over til en utforsker i Spania. Nemlig Gonzo´s Quest.Dagens beste resultat får som alltid 1 000 kroner i casinobonus. Ukens beste resultat vinner hovedpremien på 10 000 kroner, som vel og merke er omsetningsfrie.

Andre nyheter

Se alle nyheter