Kjenner du historien om Frane Selak, mannen som har lurt døden syv ganger, og siden vant 800 000 euro i lotto? Eller ekteparet Diane og Kerry Carmichael, som vant Powerball-lotteriet i USA samme året den årlige utbetalingen fra en lotterigevinst på 2,5 millioner dollar 18 år tidligere skulle stoppe? Det er noen som bare har det. Han på jobben som alltid vinner i vinlotteriet, eller hun i pokerlaget som aldri har spilt poker før, men som likevel vinner alle pottene. Kanskje kjenner du deg igjen her? Nå skal Coolbet finne Norges heldigste person, vi skal rett og slett arrangere NM i flaks! I løpet av de neste månedene skal vi hver uke finne den heldigste spilleren, som skal møtes til dyst i Tallinn i midten av desember. Her skal de kjempe om NM-tittelen, førstepremien på 250.000 kroner og retten til å kalle seg Norges heldigste.

Hver uke har du altså mulighet til å kvalifisere deg til finalen, og vi spanderer en tur for to til Tallinn til alle som vinner. De ulike ukesvinnerene sikrer seg også en god slump penger, hele 25.000kr skal ut til 5 heldige ukesvinnere. Hvordan du kvalifiserer deg varierer fra uke til uke, men det som går igjen er at det gjelder å ha flaks – mye flaks. Vi skal jo tross alt kåre Norges heldigste her. Noen uker gjelder det å få størst mulig gevinst i løpet av ti freespins, vinne i lotteriet eller vinne pokerturneringer med én sjetong, hvor eneste mulighet er å gå all in og satse på å ende opp med den beste hånden.

Vi sparker i gang konkurransen med å gi én heldig vinner en direktebillett til finalen i Tallinn, det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å melde deg på! I tillegg kjører vi daglig konkurranser i sosiale medier hvor du kan vinne coole premier. Fortell om en gang hvor du har vært spesielt heldig, del noen syke bilder om hvor flaks det er mulig å ha, eller fortell om oss en helt spesiell drøm du har. Bruk emneknaggen #nmiflaks for å være med i konkurransen, og hvis du er blant de med mest flaks kan du komme deg til Tallinn helt gratis!

Do you feel lucky, punk?

Kom igjen, bli med på NM i flaks, helt gratis. Den 3. oktober åpner vi for registrering, og den første uken er det alt du trenger å gjøre. Vi trekker ut én heldig spiller blant alle påmeldte, som er den første til å kvalifisere seg til finalen. Så er det duket for første uken med spill, og her er det Starburst som gjelder. Den heldigste som sitter igjen med den største gevinsten på 10 freespins vinner ukeskonkurransen og en billett til finalen i Tallinn. Uken etter fortsetter vi med enda en spilleautomat, nemlig Jack and the beanstalk fra Netent. Her gjelder det også å ha mest flaks i løpet av 10 freespins, før vi uken etter kjører et godt gammeldags lotteri. Velg åtte tall mellom 1 og 36, og på slutten av uken trekker vi åtte tilfeldige tall. Den som har flest riktige er den heldigste, og vinner en pengepremie ved siden av turen til finalen i Tallinn. Uken etter spiller vi poker, men som sagt handler det om å ha mest flaks, ikke være den beste spilleren. Alle starter med én sjetong, og alle er all in, uansett. Den som til slutt sitter igjen med alle sjetongene vinner førstepremien og kommer til finalen. Siste uken er det nok en spilleautomat, nemlig klassikeren Gonzo’s Quest. Vær heldigst og ha den største gevinsten på 10 freespins, og du får den siste billetten til finalen. Og her får vi endelig svaret på hvem som har mest flaks i Norge, og vinner heder og ære, tittel og 250.000 kroner!

Er det du som er Norges heldigste?

image003 copy

Ukeoversikt

Alle ukesvinnere vinner 25.000kr, samt tur og opphold til den store NM i flaks finalen i Tallinn 13-16 Desember!

UKE 1 | UKE 44

Starburst


Endelig skjer det! Velkommen til første uken av NM i flaks, hvor vi skal kåre Norges heldigste spiller. Vi sparker i gang hele greia med Starburst, den klassiske spilleautomaten fra NetEnt. Og hør på det her – du kan være med helt gratis! Det er riktig, konkurransen går nemlig ut på å vinne mest i løpet av 10 freespins. Og vi spanderer de 10 første! Oversikt over hvordan du ligger an blir oppdatert daglig på hjemmesidene, så du kan enkelt følge med på om du ligger an til å vinne. Den som vinner mest på 10 freespins i løpet av uken vinner både en pengepremie og billett til finalen, som avholdes i Tallinn i midten av desember.

UKE 2 | UKE 45

Jack and the Beanstalk


Første uken av NM i flaks er over, og vi kjører på videre med uke 2. Spilleautomaten er ny, men reglene er de samme: vær den som håver inn mest på 10 freespins i løpet av uken, og du kommer til NM-finalen. Denne uken er det automaten Jack and the Beanstalk som gjelder, og også denne uken er det gratis å være med første gang – vi byr på 10 freespins. Bruk emneknaggen #nmiflaks i sosiale medier for å vinne en deltagelse til, eller sett inn 10 euro og motta 10 nye freespins opp til fem ganger i løpet av uka, og vis oss at du er Norges heldigste!

UKE 3 | UKE 46

Poker


Vi har kommet til den tredje uken av NM i flaks, og denne uken er det poker som står på menyen. Men her handler det ikke om å sette motstanderne på hender, nei nei, dette handler jo om å være den heldigste. Hver dag klokken 20.00 er det klart for turnering, hvor alle spillere får én sjetong hver, og alle er all in hver hånd. Til slutt sitter vi igjen med den som har hatt mest flaks, og på søndag møtes de seks dagsvinnerne til en ukesfinale. Her skal vi kåre den aller heldigste. Han eller hun som vinner får 10.000kr samt en Coolbet Open pakke, og ikke minst en plass i finalen i Tallinn 13-13 Desember med muligheten til å vinne 250.000 kroner og retten til å kunne kalle seg Norgesmester i flaks.

UKE 4 | UKE 47

Lotto


Ny uke, nye muligheter. Vi har kommet til uke fire av NM i flaks, og skal bevege oss vekk fra spilleautomater for en periode. Nå er det Lotto som gjelder, spillet som er selve symbolet på flaks. Du velger åtte forskjellige tall mellom 1 og 36, vi trekker, og den som sitter igjen med flest riktige vinner, enkelt og greit. Er det flere som har like mange rette, trekker vi rett og slett en helt tilfeldig vinner blant dem, og vi sitter garantert igjen med den heldigste. Og vedkomne vinner en pengepremie og en billett til finalen i Tallinn, hvor han eller hun skal kjempe om tittelen Norges heldigste.

UKE 5 | UKE 48

Gonzo's Quest


Da er det klart for siste sjansen til å kvalifisere seg til finalen i NM i flaks, og vi tar det tilbake til der det hele begynte – spilleautomater. Denne gangen er det Gonzo’s Quest som gjelder, og reglene er de samme. Vær den som vinner mest i løpet av 10 freespins, og du får en plass i finalen. Vi byr på de første 10, men ved å gjøre et innskudd på minimum 10 euro mottar du 10 nye, opp til 50 freespins i løpet av uken. Vi gir også bort gratis deltagelse hver dag til én som bruker emneknaggen #nmiflaks i sosiale medier og viser oss hva skikkelig flaks egentlig betyr. Her nytter det ikke å sitte på gjerdet, vil du til finalen i Tallinn og kunne krone deg med tittelen norgesmester i flaks er det bare å slenge seg på! Lykke til.