Norgesmesteren av slots skal kåres

10 slots-mestere. En premiesjekk på 50 000 kroner og en tittel i potten til vinneren. Nå skal Norgesmesteren av slots kåres. 

Den populære konkurransen har gått over 10 uker, der arrangøren Coolbet har kåret like mange ukesvinnere. Reglene er slik at ingen kan få mer enn en finaleplass, men det har vært fullt mulig å vinne tittelen i flere enn 1 slots eller uke. Dermed har noen av finaledeltakerne kvalifisert seg til finalen ved å bli både nummer 2 og 3.

Finalen starter mandag 19. august.

NM i slots- finalen spilles over 5 dager. De ti finalistene skal konkurrere i fem av de mest populære spillene i sommer.

-Hver deltager får 100 gratisspinn hver dag. Det er om å gjøre å vinne mest. Den med den beste snitt-gevinsten over de 100 spinnene blir kåret til Norgesmester i Slots, og vinner av 50 000 kroner, sier casino-ansvarlig i Coolbet, Eirik Thorvaldsen.

Slik ser programmet ut:

Mandag 19. august – Book of Dead
Skal spilles 100 spinns

Tirsdag 20. august – Reactoonz
Skal spilles 100 spinns

Onsdag 21. august – Starburst
Skal spilles 100 spinns

Torsdag 22. august – Bonanza
Skal spilles 100 spinns

Fredag 23. august – Gonzo’s Quest
Skal spilles 100 spinns

Norgesmesteren av slots

Leonard Ueland ble Norgesmester i Dead or Alive2, og 19-åringen ble med det den siste finaledeltakeren klar for racet som starter mandag 19. august.

I NM-finalen møter Ueland dette feltet.

Den første uken var det Robert Jensen som vant NM i Staburst.

I uke 2 holdt tunge 1147 poeng til NM-tittel i Jack and the beanstalk. Niklas Klein så seg aldri tilbake etter den tidlige ledelsen.

I uke 3 spurtet André Larssen sent men meget godt på slotten Gonzo`s Quest til noe som ble NM-tittel for den politiske rådgiveren.

Deretter var det Kjell Lindqvist sin tur til å ta over showet. Svensk-nordmannen ble Norgesmester i Book of Dead før svorsken like godt fulgte opp i NM-øvelse 5 med Bonanza.

Kristin Flataker kvalet inn som den sjette finalisten på slotten Narcos etter at Svein Olav Eidseter stakk av med NM-tittelen. Han kvalifiserte seg dog for finalen gjennom andreplassen i Bonanza uken før.

Lasse Aastad Kjøs ble den syvende finalisten til NM i slots gjennom å vinne Norgesmesterskapet på slotten Reactoonz.

Camilla Rørholt ble klar for NM i slots-finalen som treer i Tome of Madness-øvelsen. Det rakk for Telemarkingen, siden både Kristin Flataker og Kjell Lindqvist var kvalifisert for finalen.

I Planet of the apes var det Roy Arild Svenøy sin tur til å cashe inn seierssjekk, NM-tittel og billett til den store NM-finalen.

Denne uken får vi svaret på hvem som blir den historisk første Norgesmesteren av slots.