Toppet NM i slots finale med NM-tittel i Narcos

Svein Olav Eidseter kunne juble for NM-tittel i Narcos uken etter klar han ble klar for NM i slots-finalen. Kristin Flataker (bildet) får dermed finaleplassen i NM-øvelse 6.

Dermed er Norgesmester nummer 6 kåret i Coolbets nyskapning NM i slots.

Dog ble Svein Olav Eidseter klar for NM i slots-finalen sist uke som toer i NM-øvelsen Bonanza. Det siden Kjell Lindqvist da tok sin andre NM-tittel i rad. Som kjent kan man kun kvalifisere for finalen i august en gang, og dermed var det en ny toer som kammet hjem finaleplassen denne uka.

Kristin Flataker kan dermed se fram mot NM i slots-finalen mot blant annet Svein Olav Eidseter.

Ved siden av Norgesmester-tittelen følger ukespremie på 5 000 kroner samt billett til selve finalen i NM i slots. Der møtes alle 10 ukesvinnere med hver sin NM-tittel i hver sin slots. Med massive 50 000 kroner til vinneren.

Dog er det vel så viktig for Norgesmester Eidseter og toppe premielisten foran frøken Flataker.

– Jeg må si meg veldig fornøyd med å følge opp sist ukes 2. plass med å klatre helt til topps denne uken. Ekstra gøy er det når det ble Kristin Flataker som ble nummer 2 denne gangen. Vi to har en intern kamp med stor prestisje og pils i premier, så det er gøy å også få konkurrere med henne i finalen. Foreløpig er det hun som er skyldig meg 3 pils under Coolbet open i November, forteller Norgesmester Svein Olav Eidseter

Norgesmester i Narcos

Det er altså Kristin Flataker som blir finaledeltaker nummer 6.

– Endelig var det min tur til å vinne finaleplass. Jeg har deltatt alle ukene og vært på premieplass i hver øvelse. Det var hard kamp gjennom hele uka. Svenno ledet tidlig, så fikk jeg en god score en dag, men var dum nok til å ringe for å terge han med at jeg hadde gått forbi på resultatlista. Det skulle jeg aldri gjort. Da satte han seg ned og spilte for å beholde ledelsen, og det klart han. NM i slots er gøy og får frem konkurranseinstinktet. Jeg gleder meg til finalen, og målet blir å konkurrere ut svenno-flaksa og vinne 50000, sier Kristin Flataker.

Den første uken var det Robert Jensen som vant NM i Staburst.

I uke 2 holdt tunge 1147 poeng til NM-tittel i Jack and the beanstalk. Niklas Klein så seg aldri tilbake etter den tidlige ledelsen.

I uke 3 spurtet André Larssen sent men meget godt på slotten Gonzo`s Quest til noe som ble NM-tittel for den politiske rådgiveren.

Deretter var det Kjell Lindqvist sin tur til å ta over showet. Svensk-nordmannen ble Norgesmester i Book of Dead før svorsken like godt fulgte opp i NM-øvelse 5 med Bonanza.

Denne uken rulles NM-øvelse 7 ut av startblokkene. Med den velkjente slotten Reactoonz som arena for en ny NM-tittel, premiesjekk på 5 000 kroner og billett til NM i slots-finalen i august.

Den spilles online 8. august.

Skal kåre Norges beste slots-spiller

Det vil si at man kun kan vinne billett til NM i slots-finalen i en av de ti ukene. Om samme vinner tar to NM-titler, vil nummer 2 på listen få billetten til finalen. Dog beholder vinneren NM-tittel og ukespremie på 5 000 kroner.

-Nå gleder jeg meg selvfølgelig stort til 8. august med finalen om 50.000kr. Det hadde vært et godt ekstra reisebudsjett til Coolbet open i november. I mellomtiden må man jo selvfølgelig prøve å ta seieren i flere øvelser, men kanskje vell så viktig å slå Kristin, avslutter Norgesmester Svein Olav Eidseter.

Mandag 8. juli startet NM-øvelse nummer 7. Reactoonz skal få sin Norgesmester, og mesterskapet er åpent for alle med tilgang til Coolbet sitt nettcasino.

Det er kun gevinsten fra 1 av 7 syv dagene i uken som vil telle på resultatlisten.

Man må minimum spille 25 runder hver dag for å få poeng.

Du vil få poeng basert på din totale gevinst på dine runder.

Din gevinst deles på gjennomsnittet av innsatsen du spilte med på rundene dine for å summere opp antall poeng totalt.

Alt handler om å maksimere gevinsten uansett hvilket innsatsnivå du spiller på.

Du spiller med ekte penger etter å ha registrert deg som deltaker i NM i slots. Gevinsten beholder du selvsagt i tillegg til ukespremien fra NM i slots.

For å bli Norges beste slots-spiller må du vinne den store finalen etter å ha kvalifisert deg gjennom å vinne en ukes-konkurranse.