Den mest uheldige blant Norges heldigste

Arild Torgersen anser seg selv som en av de mest uheldigste personene han vet om. Nå er han klar for finalen for Norges heldigste. 

Bosatt på Indre Sunnmøre i bygda Ørsta har Arild Torgersen i følge eget utsagt vært en knyttnevemagnet siden 1981.

Alltid stor nok i kjeften til at folk lar seg provosere. Torgersen er en kjent pokerprofil, som senest i høst var med under Norgesfinalen i Kommunepoker i Tallinn.

Det er poker som er spillet. Torgersen regner ikke med at flaks og marginer faller ned på hans side av bordet. Tvert om.

– Jeg er en av de mest uheldige personene jeg vet om. Jeg er aldri heldig. Derfor er dette helt uvirkelig.

Les mer: Med god glid til NM i flaks-finalen

Norges heldigste

Nå er Arild Torgersen den tredje ukesvinneren spillselskapet Coolbet sender til NM-finalen i flaks. Han skal møte Robert Jensen, Even Hornes og ytterligere tre finalister i kampen om 250 000 kroner. Det er førstepremien som går til Norges heldigste person i finalen i mars.

– Alt jeg gjør av investeringer er basert på kunnskap og verdi. Derfor var det stor humor i heimen, da jeg vant ukeskonkurransen på Gonzo Quest. Jeg spiller så godt som aldri på automater. Jeg rører ikke black jack, roulette eller casinospill når jeg er utenlands å spiller poker, forteller Torgersen med stor innlevelse og nesten rystelse i den ellers dype røsten.

Les mer: Even flakset seg til Tallinn-eventyr

Torgersen ble altså ukesvinner nummer tre. Der var konkurransen å spille inn mest på sine utdelte frispins. Mannen, som i pokermiljøet går under navnet Johnny Kjepp, var faktisk slått ut da han slo til.

– Sist uke var helt pyton. Jeg var helt slått ut av influensa. Trolig var det derfor jeg kom over NM i flaks-konkurransen, der jeg lå rett ut i senga, forteller Torgersen.

Mer kommunepoker

Han er mer enn klar for sesong 2 av Kommunepoker. Søndag rulles Coolbets onlinefilt ut over 23 kommuner i Møre og Romsdal. Ørsta er en av de. Der skal Torgersen prøve å spille seg fram til en ny fylkesfinale.

Samboeren er alvorlig syk, og paret har en hverdag som tidvis er tøff, men begge kjemper om tittelen Ørstas beste pokerspiller søndag.

– Hun er en av de bedre turneringsspillerne i området, men så har hun også lært av den beste, sier Arild Torgersen sterk i målet.

Førstepremien som ukesvinner i NM i flaks er selvsagt tur til NM-finalen i Tallinn betalt sammen med hotell og opphold av arrangøren Coolbet. I tillegg kommer 10 000 kroner.

Arild Torgersen er klar på hva alle innspilte penger i Tallinn, med eller uten flaks, skal gå til.

– Alle gevinster går til behandlinger for henne. Det betyr alt, avslutter NM i flaks-finalist Arild Torgersen.