Vant ferie – takker kompis for NM i flaks-tipset

Morten Hamle Haugen meldte seg på til første runde i NM i flaks, fordi han så en kamerat hadde gjort det før han. Nå takker 34-åringen kompisen for reisegavekortet på 10 000 kroner.

I Skien har Kong Vinter vært i storform den siste tida, og snøen bøtter ned i Telemarks-byen. Det gjør ikke Morten Hamle Haugen så mye. 4-barnsfaren trives med snø. 34-åringen er som nordmenn flest også glad i å reise, og nå er en reise til favoritt-landet Frankrike blitt en varm tanke mellom snøbygene som laver ned over byen.
Takket være en god venn som meldte seg på til første runde i NM i flaks. Det fikk Hamle Haugen snappet opp i kommentarfeltet på Facebook, og da var veien til å melde på seg selv kort. Alle kan ha flaks, og denne gangen var det Morten Hamle Haugen som trakk vinnerloddet.

Et reisegavekort på 10 000 kroner

-Jeg har egentlig ikke fått tenkt så mye over hvor ferden går, men Frankrike er jeg veldig glad i blitt. Jeg hadde egentlig ikke hørt noe om NM i flaks, før jeg tilfeldigvis så en kamerat av meg hadde meldt seg på i konkurransen. Han ble litt snurt når jeg sendte en snap av meg og premien, sier en leende Morten Hamle Haugen.

Tar med seg fruen

Der Henrik Ibsen og fotball-laget Odd er to av kjempene byen har huset. Eller polfarer Hjalmar Johansen. Skien, som er en del av distriktet Grenland, er også kjent for sin tradisjonelt spenningssøkende befolkning. Både trav, odds og pokermiljøet er stort i distriktet, og Hamle Haugen har tidligere spilt en del poker. Etter familieforøkelse er ikke korta like ofte i lufta lenger, men nå blir det i alle fall en herlig reise takket være Coolbets NM i flaks-konkurranse.

I runde 1 handlet det bare om å melde seg på. Helt gratis var det. Premiene var flere. En av dem et reisegavekort på 10 000 kroner. Hamle Haugen tar ikke med seg kompisen på tur, som takk for tipset.
-Nei, det blir en tur med fruen. Han får ikke være med, men jeg kan love en snap eller fire fra ferien. Takk for tipset Marius Omland Aasheim, sier NM i flaks-vinner Morten Hamle Haugen.

Muligheter for alle

Dyktighet er undervurdert når det står på marginer, men i NM i flaks stiller alle likt. Alle kan ha flaks, og her er ingen forutsetninger avgjørende for utfallet. Ikke i noen av de seks konkurranse-rundene.
-Det er første gang jeg har vunnet en slik skikkelig premie på noe som dette. NM i flaks er et kjempekonsept, og jeg kommer helt klart til å prøve meg igjen senere i konkurransen. Her er veldig fine premier. I det hele tatt er Coolbet et spillselskap jeg definitivt kommer til å bruke igjen ved en senere anledning også, avslutter NM i flaks-vinner Morten Hamle Haugen.