Even flakset seg til Tallinn-eventyr

Even Hornes trakk bokstavelig talt vinnerloddet i NM i flaks som den første ukesvinneren. Dermed skal Førde-gutten ut på Tallinn-eventyr med 250 000 kroner i potten. 

Hornes har akkurat lagt et magisk år på jobb i Disney-world i Florida bak seg. Fra et eventyr til et annet kan det bli etter som 26-åringen ble den første ukesvinneren av sesong 2 i NM i flaks.

Som da Anders Fenne Ellefsen vant den første ukeskonkurransen i Coolbets NM i flaks-debutsesong i fjor, var det bare å melde seg på i konkurransen som var utfordringen også denne gang. Det gjorde Even Hornes. Overraskelsen var stor da telefon ringte tirsdag. Med et Tallinn-eventyr og mulighet til å vinne 250 000 kroner som beskjed i den andre enden av røret.

– Jeg hadde ikke hørt om konkurransen før jeg så den på Facebook. Det var bare å melde seg på, og det gjorde jeg enkelt og greit. Jeg tenkte ikke noe mer over det, for jeg pleier aldri å ha særlig med flaks i slike settinger. Man kan trygt si det ble en fin start på uka, sier Even Hornes.

Les mer: Vant ferie-takker kompis for nm i flaks-eventyret

Tallinn-eventyr

Tilbake i Førde består hverdagen av jobb og fritid med venner. Helst skulle Hornes bytta ut regn med snø, men nå har 26-åringen fått et Tallinn-eventyr i mars å se fram mot.

Lørdag 23. mars er det finalen i NM i flaks. Spillselskapet Coolbet skal kåre historiens andre norgesmester. Alle kan ha flaks. Den dagen vinner den mest heldige av 6 finalister 250 000 kroner og en NM-tittel. Ukesvinneren får plukke med seg en person i reisefølge på arrangøren Coolbets regning. Om det er en lykkesmurf, en heldig kompis, kone eller kjæreste blir opp til vinneren å ta stilling til.

En opplevelse for livet blir det trolig uansett.

– Konseptet NM i flaks høres veldig bra ut, og det blir utrolig kult å være med i finalen i Tallinn. Der går jeg selvsagt for gull, selv om jeg ikke aner hva som venter meg der. Nå ble det en fin pengepremie i tillegg til en spennende reise, og jeg har vel ikke helt tatt innover meg hva som har skjedd enda. Det blir en veldig spennende helg i Tallinn, sier NM i flaks-finalist og ukesvinner Even Hornes.

Les mer; Nå kan du bli neste norgesmester i flaks

Disse 10 vinner i tillegg hver sin 1000-lapp i konkurranse-uke 1 av NM i flaks: 

Christian Hole

Antonio Farinha

Daniel Nesbakken

Patrick Sikora

Marius Skaug Arnesen

Fredrik Hallaraaker

Robert Iwar Brekke

Daniel Salamonsen

Erik Egeland

Christian Andresen