Nå kan du bli neste Norgesmester i flaks

Anders Fenne Ellefsen vant det første NM i flaks rett før jul. Eventyr-historien til Bodø/Glimt-supporteren viser at alle kan ha flyt. Nå kan du bli neste Norgesmester i flaks.

Anders Fenne Ellefsen startet på 3 år med fysioterapistudier i Nordens paradis sist høst. Selv med bostedsadresse Tromsø var det fortsatt Glimt for evig for den 25 år gamle studenten. Som kan by på visse utfordringer i slaget om Nord-Norge på Alfheim.
– Jeg både spiller fotball selv, og liker også å tippe på fotballkamper. Selvsagt er hjertet mitt i Glimt, og Bodø er en fantastisk flott by. Selv om Tromsø er en fin by, var jeg Glimt-supporter sist kamp på Alfheim når Bodø-Glimt spilte her. Vi vant, jeg jubla høyt for scoring og tre poeng, og endte opp med noen stygge blikk fra folk rundt meg, sa en leende Anders Fenne Ellefsen i november i fjor.

Det var uken etter at han hadde meldt seg på til Coolbets nyskapning NM i flaks. Som den første ukesvinneren var Fenne Ellefsen blitt 25 000 kroner rikere i tillegg til reise og opphold i Tallinn med finaledeltakelse til NM i flaks.

Les mer: Nordmannens superbong stoppet av de Gea

En knapp måned senere var Anders Fenne Ellefsen den historiske første Norgesmesteren i flaks. 250 000 kroner var premien, som er uendelig mye penger for en student på studielån.
– Dette var helt utrolig. Jeg har hatt masse flaks, og dette kommer godt med. Det er tunge dager som student, der studielånet ikke strekker til. Det går i minus hver måned, men dette gjør seg godt for bankkontoen, sa en lykkelig nyslått Norgesmester i flaks etter siste finaleøvelse i Tallinn.

Les mer: Vant en kvart million uten å satse ei krone

Norgesmester i flaks
Nå er sesong 2 av NM i flaks i gang. Man kan melde seg på helt gratis frem til 27.januar klokka 23:59. 28. januar vil en heldig person trekkes ut som ukesvinner. Han eller hun tar med seg 10 000 kr, og en plass i finalen i Tallinn mellom 21-24. mars.

I tillegg vil 10 heldige personer få 1000 kr.

Påmeldingen skjer på spillselskapet Coolbets hjemmesider, og man kan lese mer om NM i flaks på konkurransen sine Facebook-sider. Det var det Anders Fenne Ellefsen la gullegget til en kvart million kroner.

Meld deg på til sesong 2 av NM i flaks

Det var rett og slett en no brainer. Melde seg på. Vente på telefon.
– Det var egentlig helt tilfeldig at jeg kom over konkurransen i det hele tatt. Da jeg så den på Facebook, klikket jeg meg inn, og synes det så interessant ut. Jeg meldte jeg meg på, men tenkte jo som alltid at jeg aldri vinner noe uansett. Jeg glemte av hele konkurransen. Helt til en fra Coolbet ringte og gratulerte meg, forteller Anders Fenne Ellefsen om starten på NM i flaks-eventyret 2018.

Les mer Newcastle-tur i premie: Kongen av England er i gang

Alle kan ha flaks
Seks ukesvinnere kvalifiserte seg for den første NM i flaks-finalen i 2018. Nå skal spillselskapet Coolbet trekke ut den første finalisten til sesong 2.

Dette er en konkurranse der det kreves ingen ting av ferdigheter. Bare flaks. Det er noe alle kan ha. Historien er full i marginer i avgjørende øyeblikk.

Som under OL i Salt Lake City i 2002. Da mesteren skulle kåres i speedskating. Australske Steven Bradbury var frakjørt av sine fire motstandere i finalen i kortbane-skøyting. Det ble OL-historiens mest overraskende gullmedalje, da de fire andre dunket i isen ut mot oppløpssiden som dominobrikker. Bradbury holdt seg på beina, og sklidde inn til OL-gull. Med kavende og sprellende konkurrenter strødd utover isen i målområdet.

Slik gikk det til: Steven Bradbury historiens mest overraskende OL-gull

Spillselskapet Coolbet ser fram mot en ny NM i flaks-sesong, der finalen igjen blir et høydepunkt 21.-24.mars.

– Dette er en konkurranse for absolutt alle. Det krever ingen ting av ferdigheter eller fysisk mestring. Alle kan ha flaks. Her er det bare å finne NM i flaks på Facebook, så vil man i tillegg kunne være med på daglige konkurranser. Påmelding skjer på vår hjemmeside. Vi ønsker alle lykke til, og selv ser vi umåtelig fram til en ny sesong med NM i flaks, sier talsmann Mikael Mellqvist i Coolbet.